Apua miten nopeasti aika menee! Tuntuu siltä kuin juoksisi kilpaa ajan kanssa, yrittäisi tehdä kaikkea mahdollista, mutta samalla muistaa myös vain olla, rentoutua ja nauttia lomasta.

Huomaan, että koitan tahallaan olla avaamatta tietokonetta, tai edes kännykkää. Kalenterista puhumattakaan! En halua tietää mikä päivä on, tai edes mitä kello on. Voisin mennä vain laput ihan silmillä.

 


Mutta nyt on pikkuhiljaa kuitenkin herättävä siihen kellon tikitykseen, suunniteltava loppuloman road trippiä, viinitiloja, hevosratsastusta ja muita juttuja. Paljon on tehty, mutta niin paljon on vielä tekemättä. 

Koitan löytää ensi kerralla hieman enemmän aikaa myös tänne :)

Kommentit (20)

Helvi

En ikinä lakkaa ihastelemasta sun vatsaa! Oon ollut aina ns. 'lättänä-vatsa-friikki' ja vaikka hoikka olenkin en ole ikinä päässyt kovimmallakaan salitreenillä tuollaiseen lopputulokseen. <3

Kate

Haha ihanku minun näppäimistöstä, voi ku pystyis "tilaan" itselle tommosen vatsan, mulla ku kaikki läski menee just mahan ja rintojen kohdalle, ja vaikka painaisi vähän ja kävisi salilla terveelliset elämäntavat yms niin aina on "pömppömaha". Testattu on monesti jotenka haukun geenejäni :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei haha ei tämäkään maha aina ole littana, se osaa myös mm. turpoamisen todella hyvin :D Tuntuu että näyttää joka päivä välillä ihan eri mahalta :D

A

Oi miten upeita kuvia! Vitsit tuo hevosratsastus kuullostaa kivalta! Täällä yksi heppatyyppi ja oon aina haaveillut, että pääsisi kokeilemaan ratsastusta ulkomailla ihan erilaisessa ympäristössä. Jos viitsit siitä tehdä erillistä postausta tai edes jotain kirjoitella, niin mua ainakin kiinnostaisi hirveesti :)

Annie

Nautihan loppulomasta, aurinko voisi tulla Suomeenkin mukanasi! :) ja voithan toki kertoa mistä tuo ihana valkoinen viitta on? Upeita bikinikuvia, olet paremmassa kunnossa kuin victorias secret mallit!! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No en nyt sentään, mutta ihanasti sanottu. Kiitos <3 Ja koitan ehdottomasti repiä palan tätä aurinkoa mukanani :)

Tunika/viittaa (mikä tuo nyt ikinä onkaan :D) on River Islandista :)

PAULIINA

Sä oot nainen täydellinen !! <3 Miten voi olla noin upea kroppa? :--) Joka kerta ihaillen ja kateudella katselen sun upeita kuvia! Ihanaa loppulomaa sinne! Nauttikaa! :--)

Vierailija

Hei! Aivan ihana toi pitkä valkoinen coverup tai mitä sitä kutsutaan! :) Mistä se on hankittu?

Käy kurkistamssa lifestyle blogiani (http://xoamys.com/), moni resepti esim. saattaa kiinostaa sinua! xxx

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen ratsastanut n.7 vuotta, mutta lopetin joskus teininä :/ Sen jälkeen käynyt vain satunnaisesti ja aivan liian harvoin ratsastamassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram