Timantti on nilkassa periaatteessa siksi, koska Laurillakin on sellainen.
En ole timanttitatuointien ystävä ollut oikein  koskaan, mutta tuo vaaleanpunainen on kiva. En tosin ole koskaan ollut vaaleanpunaisenkaan ystävä.

No, tästä nyt kuitenkin tykkään.


Kokeilin silkasta mielenkiinnosta tuohon nilkkaan joltain ylijäänyttä ihoa puuduttavaa geeliä. Emlaa, vai mikä lie olikaan. Juu, olihan se ihan kiva kun ensimmäiset viivat ei tuntuneet miltään, mutta sitten puudutus lakkasi kuin napin painalluksesta toimimasta ja loppu tuntui kahta kauheammalta kun oli jo asennoitunut siihen että tämähän ei sitten satu muuten yhtään!

Kommentit (19)

emma

Et satu muistamaan millä fontilla toi sun jalkapöydässä oleva teksti on? :) Vai onko joku ihan kustomoitu juttu?

Tuija

Kaunis timantti! Terveisin nilkkatatuoinnista aiemmin udellut lukija :P

Osaatko muuten sanoa aikaa, kauanko sulla kesti sen geelin vaikutus? Oon nimittäin ensimmäisen tatskani jäljiltä sitä mieltä että seuraavaan kertaan varustaudun juurikin jonkun puudutuksen kanssa, tai vaihtoehtoisesti tukevalla humalalla :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En ole ihan varma. Mielestäni vaikutus heikkenee myös siinä kun tatuoija pyyhkii ja putsaa kohtaa jatkuvasti. Nilkassa vaikutus lakkasi kun olin laittanut geelin siihen liian ajoissa.

anni

teetkö jokaisesta tatuoinnistas tämmösen postauksen? Toivottavasti! Tosi kauniin näkösiä kaikki, etenkin suosikkini oli se reidessä oleva laulun sanat, itsekin aloin haaveilemaan reisitatskasta...

Elina

Mulla on kanssa tossa nilkan takaosassa tatska, vähän alempana tosin, niin että se lähtee akillesjänteestä...mulla on muitakin tatskoja ja koskaan ei ole oikeastaan sattunut about yhtään. MUTTA toi nilkan takaosa oli ihan tuskaa! Olin varautunu ettei se satu yhtään, kun ei kerta muutkaan ole sattuneet, mutta voi elämä kuinka väärässä olinkaan :D

Kaunis on kyllä sun dimangi eli varmasti kivun arvoinen :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulla ihan sama juttu! Selän iso tatuointi kyllä sattui, mutta noista pienistä tuo nilkka tuntui yllättävän paljon.

Annie

Moi! Olisin halunnut tietää, sattuiko Oceanchild-tatuoinnin ottaminen paljon? Haaveilen ottavani tatuoinnin siihen kohtaan, mutta olisi kiva tietää onko se aivan kamala kohta ottaa ensimmäinen tatuointi? :)

Anonyymi

Minkä kokoinen jalka sulla on? Näyttää tosi isolta. Muuten sä oot kaunis mut sun jalat on rumat.

Essi

Oij ku hieno tatuointi!:) mis oot käyny ottaa ton sun jalas olevan tekstin? näyttää tosi siistiltä! :) ite oon aatellu tol aika samal fontil "love"tekstii mun ranteeseen:) paljo muute kans makso toi timantti tatuointi ku se ois aika samaa kokoo ku se mun teksti, mul vaa tulee se norm. mustalla..:)

Ida

Hei, Kaunis tuo timanttitatuointi, missä kävit ottamassa? Todella sirosti tehty.. Ihanaa kevättä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram