klo 04 menen nukkumaan, vaikka tiedän etten saa unta.
klo 06.00 – 13.00 seikkailen haisevassa kukkakaupassa, varastan ystäväni lastenrattaat (ja tunnen siitä hirveää syyllisyyttä, mutta piti kuljettaa sipuleita niillä). Olen myös salkkareiden Kallen kanssa karkkikauppias laittomasti ja juoksen poliiseja pakoon iso karkkisäkki olallani. Kiitos jälleen levottomista 6 tunnin yöunista.
klo 13 herään ja pinkaisen pikasuihkuun. En ehdi juoda kahvia, enkä pestä hiuksia.
klo 14 Kluuvin kolmas kerros - Nanson ja Voguen muotinäytös.
En ehtinyt napsia tarpeeksi pikkupurtavia ennen näytöstä ja on nälkä. Lavalla kävelee sukkahousuja ja Nansolta vilhtaa raikkaita kesävetimiä, sekä Katri Niskasen ja Anna Ruohosen mallistoja.

klo 15.30 joudun lähtemään kesken näytöksen. Eksyn Kluuvin parkkihallissa koska en koskaan käytä sitä.
klo 16.00 Legacyssä on tatuointiaika. Huomaan että kutittaa reiteen tatuoiminen ja että Tomi on nopea työssään. Tehtiin reiden jälkeen nilkkaankin pieni kuva. Se ei kyllä enää kutittanut.

klo 18.00 Missonin ja Cutrinin ilta Bulevardilla. Ulkona hirveä tuiske, mutta sisällä kunnon värien roiske ja notkuva pöytä, skumppalaseja, sekä iso kourallinen bloggaajakollegoita.
klo 19.30 edelleen siellä ja maha täynnä herkkuja.
Cutrinin kampaajien käsittelyssä olisi saanut käydä loihtimassa tukkaansa pikkujoulukampauksen, mutta jos olisin avannut tuon nutturani, olisi sieltä varmaan karannut kourallinen hämähäkkejä ja joku korpinkotka.
Olisin voinut jäädä Missonin värien pirteyteen vielä hetkeksi mutta oli aika siirtyä.

klo 20 Foorumiin Glitterin bloggaaja-iltaan. Saatiin valita kaksi suosikkituotetta ja löysinkin jotain mieletöntä, nimittäin kauluskoristimet? (jotka aijon kiinnittää kyllä paidan olkapäihin).
Toinen valintani oli simppeli koruteline, mitä tarvitsen kipeästi kun statement korukasa kasvaa kohta kuusen kokoiseksi.
Ostin myös pienen korurasian.

klo 21.45 kotona tosin huomasin korurasian sisällä olevan jonkun piilottamia koruja. Ainakin viisi! Tuli ihan myymälävaras olo :D Pitää käydä palauttamassa nämä ja olla kunnon kansalainen.
klo 22.15 aivan poikki. Telkkaria, teetä ja ruisleipä.
klo 00.30 tietokonetta teetä ja lisää ruisleipää.
klo 03.00 nukkumaan ja vihdoinkin, kerrankin ja luojan kiitos nukahdan heti. Kuukauden ensimmäiset kunnon yöunet. Kymmenen tuntia sikeästi taju kankaalla. Ei Kalleja tai kukakauppoja. Kiitos täyteen tungettu tiistai.

 

Kommentit (21)

Glitterin myyjä

Ihana postaus, jälleen kerran! <3 Kiva kun löysit mieleisiä juttuja Glitsusta ;)

Alexa

Vitsiit oot ollu reipas! Mua oikeen hävettää kun en tullut minnekään, taas :D Syytän Mariannaa kun se on ollut lomailemassa...

xx

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No en tarkoittanut että se rankka olisi ollut, mutta kiireinen ja kivatkin jutut väsyttävät välillä :)

Sunkissed

Voi ei, unettomuus on kyllä ihan kamalaa, itsekin siitä valitettavasti usein kärsin. Toivottavasti helpottaa! Kuulostaa kyllä mukavalta, vaikkakin tosi kiireiseltä päivältä :)

Nuuba

Ihana postaus! Mitä tatuointeja otit? :) Niin ja unettomuus on kyllä aivan kamalaa. :<

Sofia

Hui,ompas sinulla ollut kiireinen,mutta mukavalta kuullostava päivä! Unettomuus on todella inhottavaa,itsekin pyörin ja kääntyilen monesti ja uni tulee vasta aamun puolella. Ja kai tatuoinneista tulee tännekin kuvaa? Ovat varmasti hienoja:) Itsekin olisi tarkoitus kasvattaa omaa pikku kokoelmaa kolmannella tatuoinnilla korvan taakse:)

Ooq

Milloin tulee postaus sun steinerkoulusta?? Käyn joka päivä kattoo sun blogin, ettei vaan ois tullu :D sun aikaisemmat muistelmat steinerkoulu-ajoista oli jotain huikeeta:D:D

Senja

Kuulostaa oikeasti rankalta päivältä :D ja minä kun tuskailin eilen unettoman yön jälkee "kiireistä päivääni" pienten paperitöiden,ala-asteikäisten 2h kestävän kokkikerhon, kirpparipöydän siivoamisen ja lenkin jälkeen.. ei se ollutkaan niin rankka at all :D

Innolla odotellaan sneak peekiä uusista tatuoinneista!!

juliajaaja

Oon jo pidemmän aikaa miettinyt, että onko sulla värityskynä kovassa käytössä ja viimeistään nyt se selvisi, kun katsoo tuota tatuointikuvaa ja lukee siitä kertovan tekstin. Totuudenmukaisuus on arvostetumpaa kuin jatkuvasti epätodelliselta kuulostavat "kommellukset" :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nyt on kyllä pakko sanoa että en ymmärrä yhtään mistä puhut! Mikä tuossa kuvassa ja tekstissä on valetta? Ja miksi olisin värittänyt yhtään mitään?
Kaikki "kommellukset" ja juttuni ovat täällä ihan rehellisesti kirjoitettuja.

Ale

Tuon ensimäisen kuvan jälkeen alkoi harmittaa maan perkeleesti, MIKSI LEIKKASIN OTSATUKAN!?

saara

ihania juttuja olet ostanut glitterista! itse olen siellä töissä ja on mukavaa aina kun joku tykkää! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram