Eilen illalla käytiin syömässä HardRock cafessa. Olihan sielläkin nyt pakko käydä ja vaikkakin mun annos näytti ABC huoltoasema ravintolaketjun annokselta oli se kyllä aika hyvää.

Siitä siirryttiin johonkin toiseen ravintolaan katsomaan taas jälleen kerran livebändiä. Oon jääny nyt niihin ihan koukkuun kun kaikki laulaa niin hyvin!
Meininki menee siis jotakuinkin sillätavalla, että yleisö saa kirjottaa lapulle toivomusbiisejä joita nämä sitten laulavat. Eilen muutama ihminen yleisöstäkin myös lauloi lavalla ja en mä vaan ymmärrä, mutta kaikilla niilläkin oli aivan upeet äänet! Sitä ei kohta kehtaa itse enää avata suutansa edes puhuakseen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (3)

Anonymous

Heips! Toi hotelli näyttää tosi kivalta! Muistatko minkä niminen toi hotelli on? :) Ite oon lähössä kohta tonne, mutta en tiiä mihin hotelliin sitä menisi. Muuten tiiätkö, että onko ihan pakko ottaa niitä 2 "pakollista" rokotetta? Tai ootko ite ottanu?:) En uskalla mennä ottamaan niitä rokotteita niin aattelin et pärjääkö siellä ilman rokotteitakin. ;D

Julia

Hotellin nimi oli Dekuta. Ihan ok, mutta ei niin kiva aamiainen ja koska hotelli oli ihan uusi ja moderni ei siinä ollut sellaista tiettyä balilaista tunnelmaa :D muuten kiva ja hyvällä sijainnillakin.Minä en ottanut mitään rokotteita, mutta voimassa kyllä oli vuosia sitten otetut rokotteet vielä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram