Minulla on mielenvikainen suhde avaimenperiin.
Älkääkä nyt saako mielikuvaa minusta avaimenperävuoren keskellä paijaamassa niitä. Ei, ihan vain olen tarkka avaimenperästäni.
On se kyllä hieman outoa. Minua ei haittaa jos paidanreunassani on pieni reikä, tai kenkäni ovat kuluneet, mutta avaimenperä pitää olla kunnossa. Eikä mikä tahansa avaimenperä. Sillä on hurjasti väliä millainen se on - en kelpuuta mitä vain.

Kun edellinen avaimenperäni meni rikki, kuljin tähän päivään asti avaimet laukun pohjalla irrallaan kolisten. En vain suostunut pitämään niitä missä tahansa renkaassa. Kaivoin aina kolme minuuttia milloin mitäkin autonavainta, kotiavainta, tai autotallinavainta kassistani.

Eilen sitten kävellessäni Punavuoressa näin erään Second Hand liikkeen ikkunassa tämän rasian. Huusin ääneen avaimenperä! ja juoksin sisälle.
Kadulla katseet kääntyivät kompuroivaan tyttöön Vintagekaupan sisäänkäynnillä, mutta mitäpä tuosta - katsokaa nyt kuinka ihana!

Eikä siinä vielä kaikki, se aukeaakin! Se on tiipii ja sen sisällä on istuva puhveli ja naurava nuotio. Nimesin ne niin.

Kommentit (34)

Embu

Ihana! Mulla on itselläni ollut jostain ala-asteelta asti semmonen nimi-avaimenperä, tiiäks semmonen laatta missä kerrotaan nimen historia ja lyhyt luonneanalyysi :D Olihan se silloin cool, ei ehkä enää... En vaan raaski luopua siitä, kun omilla markoillani oon sen ostanut luokkaretkellä :)

Vierailija

Hahah oot uskomaton!! Niin hyvälle tuulelle tulee kun sun juttuja lukee:) sait mut nauramaan ääneen kertomalla niinkin hauskasta aiheesta kun avaimenperä! Ikinä älä tylsäks mee muuttumaa:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihanaa! Nauraa pitääkin ja paljon. Kiva että tätä kautta tälläkertaa :)
Ja ei, tylsäksi en halua itsekään.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

kiitän <3

35€
Uskon, että tämä ei uutenakaan olisi maksanut paljon tuota enempää, mutta hinnasta viis kun kohdalle nyt osui :)

M

Onpa ihana avaimenperä. :) Mulla on kaks avaimenperää avaimissa, molemmat äidiltä saatu ja en raaski kummastakaan luopua. :)

Hennaa.

Löysin ensimmäistä kertaa tämän blogin, luin ekan postauksen ja RAKASTUIN. Niin yksinkertaista. Luin toisen postauksen ja kolmannen, enkä malta lopettaa ! Rakastan kirjoitustyyliä, ulkoasua, kuvia ja kaikkea, kuinka täydellinen blogi voi olla ? :D Jään seurailemaan, mahtava blogi vielä kerran ! (:

http://www.itsmeandmylifee.blogspot.fi/

Piipali

Mulla pittää olla avaimenperänä nalle, tai jokin pörröinen, pehmeä, kouran kokoinen, että se löytyypi nopiasti laukun pohjalta. Ja kummeilta saatu hopea P-kirjan jonka ympärillä on naurava hiiri :)

Vierailija

Oii, ihana! Ja niin olet sinäkin! Niin ja iso kiitos, että valitsit asuni Nellyn asukuvakilpailussa! :)

nanette

Ainakin on persoonallinen avaimenperä :D Itselläni avaimisissa roikuu Michael Korsin se perus merkkilaatta. Se on siinä vaan sen takia, että bongaan ne avaimet sieltä laukun pohjalta mihin ne aina kiireessäni viskasen (se on aika jykevä).

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minullakin oli joskus Michael Korsin avaimenperä (sellainen pieni laukku -avaimenperä), mutta se ruostui ja lopulta meni ihan rikki.

KWASHA

Luin just cosmosta teijän jutun ja se on kyllä totta mitä susta muut kommentoi että sun kirjoitustapa koukuttaa ja se on niin hauska! Mutta sitten tuohon avaimenperään joka ON UPEA! Rakastan kaikkia Juicy Couturen tuotteita ne on niin suloisia ja kauniita ja ihania kuten myös tämä yksilö :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En valitettavasti katsonut nimeä, mutta sijaitsi Merimiehenkadulla :) (Jossain siinä puolessa välissä sitä katua)

emma

:DDD istuva puhveli hahaha en kestä!! sun postauksille saa aina nauraa! muistan edelleen kuinka paljon nauroin kun luin sen postauksen, missä olit chihuahuien kanssa veneellä ja yrititte saada niistä hyvää yhteiskuvaa ja sit kun vihdoin onnistu niin olit ite siellä taustalla :DD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat