Pahoittelen, että postauksia tulee näin jälkikäteen, mutta monen päivän hiljaiselo ennen MyCosmoa kerrätti kasapäin materiaalia koneelleni, enkä raaski jättää niitä käyttämättäkään. Palataan siis hetkeksi muutama viikko taaksepäin..

 

Päätimme ystävämme syntymäpäivien kunniaksi hypähtää eräänä tyynenä tiistai-iltana lautalle ja illallistaa ravintola Skifferissä. Harmi vain että emme olleet lähtölaiturilla ihan perillä lautan ”kutsu vipu” –systeemistä, vaan odottelimme lautan tulevan itsestään. No, eipä näkynyt.
Näkyvissä oli pelastusta vasta reilun puolen tunnin päästä, kun joku nainen asteli seuraksemme laiturille, nosti vivun pystyyn ja lautta saapui heti. Nauroimme jonkin verran.

En ollut ennen käynyt Skifferissä, mutta menen sinne varmasti vielä uudestaan.
Ihan vaan tunnelman takia, en ehkä niinkään ruoan. Tästä pienestä ja rennosta liuskaluodon ravintolasta saa nimittäin vain erilaisia ”liuskoja” eli pizzoja. Tosin kaikenlaisia sellaisia. Oli mansikkapizzaakin. Itse otin mozzarella-yrtti pizzan, mikä olisi ollut maailman mahtavin valinta, jos sitä mozzarellaa olisi ollut pizzassa n. 90% enemmän.

Liuskat kuitenkin maistuivat kaikille ihan hyvin ja muutama viinipullokin saatiin tuhottua ennätysvauhdissa. Samalla aurinko laski jonnekin Kaivarin taakse, vesi värjäytyi purppuranpunaiseksi ja kaiuttimista soi J. Karjalainen.
En edes pidä J. Karjalaisesta, mutta tänne se sopi.

Vaaputtuamme viimeiseen lauttaan päätimme jatkaa iltaa vielä noin tunniksi Mattolaiturille.
Tässä vaiheessa pakko nostaa Mattolaiturin henkilökunnalle hattua. Olimme todella äänekäs ja varmasti hieman rasittavakin seurue, mutta silti meille tultiin tarjoamaan sulkemisaikaan ilmaista pullaa, eikä kukaan vihjaissut eleelläkään, että olisi aika poistua, vaikka terassia jo suljettiinkin.
Pullantuoksuisessa pöydässä oli mukavaa ja vaikka siinä olisi viihtynyt vielä tovin jos toisenkin, tajusimme toki itsekin poistua nätisti paikalta. Isot kiitokset kuorossa kailottaen ja hymyssä suin kopistelimme kaikki koteihimme.

Onneksi on tyttöystävät.

 

Kommentit (8)

Hanna

Moi! Onpa kivasti tukka sulla, onko se kokonaan kiinni tuola ylhäällä vai osa vaan?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Puolponnari, eli osa kiinni ja osa auki. Ennen pidin hiuksiani näin todella usein, mutta sitten se jotenkin jäi :)
Tosi kätevä kampaus kyllä. Hiukset eivät ole tiellä, mutta silti ne ovat "auki".

Heidi

Suosittelen talven tulle myös Erottajan Skifferiä! Se on myös fiilikseltään ja sisustukseltaan IHANA kaikessa erilaisuudessaan verrattuna Liuskaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram