Muutama päivä sitten heräsin ja sanoin Laurille, miten onnelliseksi mä tulen aamukahvista ja ruisleivästä. Siitä omasta pienestä aamuhetkestä kun saa tietokoneen syliin, kuuman kahvin kouraan ja ruisleivän mitä nakertaa.
Samana päivänä sain blogihaasteen 10 life's little joys ja tässä se nyt tulee- ne elämän pienet ilot.


Eikö tule hyvälle tuulelle jo vain lukiessaan näitä?  Jos ei niin vautsi, minä olen kerrankin ylipositiivisella tuulella! En edes saanut karsittua näitä kymmeneen.

Just little things archive sivustolle pääsee täältä.
(ja Jannna tee perässä).

Kommentit (12)

Anonymous

Todellakin! mulla hymy nousi korviin vain lueskellessa noita :) ja täällä on ainakin yksi joka ymmärtää sun huumoria, sulla on aina ihan loistavia juttuja ja mahtavaa sarkasmia! keep it tha way! ;)

Ida-Jessica

Muutaman noista voisin itelleki allekirjoittaa,mutta kaikki sai silti hymyilemään ja ihan vain senki takia, kuin erilaisii me ollaanja kuin pienii ne asiat on joilla loppupeleissä on suurin merkitys onnellisuuteen :-)Tosi kiva postaus, nyt voi hymyssä suin tassutella pehkuihin!

S.C.

Hih, kiva jos tykkasit haasteesta :) Hyvia juttuja myos sina valitsit ja huomasin etta meilla oli muutama sama juttukin siella, eiko ollukkin vaikea valikoida niista vain 10! Xx

Samaan aikaan toisaalla

Meidänkin negatiivinen angstausblogi kokeili positiivisuutta. Sehän toimii.

Anonymous

ihania !:) muttaa mun on pakko kysyä että onko toi lauri se lauri joka on maria showssa ?:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram