Hassua miten sitä pitää enemmän joko kulta, tai hopeakoruista. Onko siellä ketään joka ei osaisi päättää kummasta? Minä ainakin olen ollut kultakorutyttö niin kauan kuin muistan

Ja vaikka hopeitakin omistan ja tykkään välillä sekoittaa niitä keskenään, on olo aina jotenkin kylmä pelkillä niillä hopeilla.

 

 

 

 

Viime viikolla kävimme tutustumassa juuri avattuun Thomas Sabon liikkeeseen Keskuskadulla ja arvatkaa olinko mielissäni kun sain kuulla, että valikoimaan on hiljattain alkanut rantautua roppakaupalla kullattujakin koruja. Ja vielä minkälaisia! Niitä söpöjä pikku charmeja, kimaltelevia kaulakoruja ja mikä parasta; upeita hentoja sormuksia! Rakastan siroja sormuksia ja tässä liikkeessä oli todella mistä valita.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Charmien keräilykelkkaan en ole vielä jostain syystä uskaltanut nousta. En tiedä eikö se ole vain minun juttuni vai pelkäänkö sen olevan vähän liikaakin lopulta minun juttuni? Ehkä en saisi niistä pikku riipuksista tarpeekseni. Ainakaan en saanut katsettani irti vitriinistä, missä niitä jonossa toinen toistaan suloisempana kimalteli.

 

 

 

 

 

Lopulta sirot sormukset kuitenkin vetivät eniten puoleensa ja nyt niistä kaunis trio koristaa oikean käteni keskisormea :)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (7)

Emppu

Blogisi on pelkkää mainosta nykyään :(( siis toosi tylsä ja aika nopeasti on tippunut suosikista semmoiseksi etten ole varma jaksaako seuratakaan enää...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pahoittelut että koet niin. Riippuu tietysti tosin, mitä pidät mainoksena? Minulle mainonta on sitä, mistä etukäteen on sovittu postaus ja näitä on ollut viimeisen 6kk aikana vain muutama, ellei vähemmän. Esimerkiksi tästä Thomas Sabosta minun ei olisi tarvinnut kirjoittaa mitään, mutta halusin koska pidän itsekin siitä, jos blogeissa vinkataan uusista liikkeistä ym :)

magic-

Itse en osaa päättää kullan ja hopean väliltä. Omistan ehkä enemmän hopea koruja, muttei ero kovin suuri ole. Kaikista rakkaimmistakin koruista osa on kultaisia ja osa hopeita. Valitsen vähän mielen mukaan mitä laitan päälle.

Kate

tykkään kummistakin, ennen tykkäsin hopeasta ja oikeasti vihasin kultaista väriä missä tahansa, nyt tuntuu että pidän kultaisesta jopa enemmän se jotenkin nyt tuntuu tuovan valtavasti enemmän entä hopea, esim. kultaisin yksityiskohdin (vetoketjut, napit yms) oleva nahkatakki jonka ostin on niin upea mutta hopeassa en kokenut samaa. Eli minulla vaihtelee tuo aika paljon. Koruissakin tykkään enemmän kullasta nykyään, laukuissa jostain syystä suosin välillä hopeaa, mutta en aina.

Sonja

Kertoisitko vielä vähän lisää että millaisista väreistä pidät sukissasi, muttet välttämättä tumpuissa? Vai onko hanskat vielä asia erikseen, kenties sormikkaat? Varvassukissa kultaa mutta muissa hopeaa, villaisissa värejäkin?

Oli pakko kommentoida...ihmettelen vain todella kenen oletit kiinnostuvan tuntemattoman henkilön erittäin yksityiskohtaisesta vuodatuksesta metallisävyistä :D

Tällä viittaan siis sinuun Kate.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram