Kynsilakkaystäväni. Se lähtee aina viimeistään aamutuimaan karisemaan pois, vaikka vasta illalla oltaisiin niin nätisti lakattu. Joku reuna ainakin jostain aina pilkottaa ja sekin pieni kohta osaa ärsyttää – lohkeileva kynsilakka ärsyttää.

 

Tuntuu ettei mikään pysy enää kunnolla missään kynnessä, mutta tämä Lumenen Gel Effect minulla ainakin hiukan paremmin kuin muut. Kaksi huolellista kerrosta ja jo kolmatta päivää mennään niin että en ole korjaillut. Jes.

Näppäimistöä tosin näpyttää tällä hetkellä sen näköinen vasemman käden etusormi, että kohta kaipaillaan korjailua, mutta annan sen anteeksi.


Mielestäni siis mainitsemisen arvoinen tuote. Plussaa vielä huippunopeasta kuivumisesta ja suloisesta värivalikoimasta. 

 

 

Kehuin muuten tätä lakkaa blog awardseissa eräälle Lumenen edustajalle ja muutaman päivän päästä postista tupsahti ihana yllätys kun sain lisää värivalikoimaaa riviin! Kiitokset siis vain Lumenelle  tästä kokoelmasta :)

 

Ja hei kiitokset teille jotka tulitte eilen blogikirppikselle! Mielestäni tapahtuma oltiin järkätty hyvin ja pidin tuosta tilastakin paljon. Mukanani oli enimmäkseen vain vaatteita ja jäljelle jäikin vain kassillinen henkareita. Muut tuotteet ajattelin laittaa sitten piakkoin myyntiin täällä blogin puolella. Vanha kamerani, muutama laukku ja parit aurinkolasit ainakin etsivät vielä uutta kotia :)

Kommentit (12)

Emma

mä tykkään maybellinen forever strong nimisestä lakasta. Mulla kesti lähemmäs viikon ilman lohkeilua :-)

japsu

Jep!! Piti tulla myös hehkuttamaan tätä :) Kestävyys omaa luokkaansa helppo levittää tahrimatta ja nättejä freesejä sävyjä löytyy, suosittelen!

emma

Pakko kysyy, mut sun lomakuvissa oli sellanen musta pitempi hame jossa oli halkio sivulla niin mistä se on ?:)

Linda

Laita ihmeessä tänne myyntiin. En päässyt paikalle ja harmittaa! Jos sinulla on kuvia esim. noista laseista silleen, että ne on kanssa sun päässä niin vielä parempi kuin hahmottaa ne helpommin niin :)

Täytyy varmaankin kokeilla tuota lakkaa! Tiedätkö mihin tuo gel-nimi tuossa viittaa? Lakan pysyvyyteen?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuvia on kyllä :)

Se viittaa siihen pysyvyyteen ja ns "paksuteen" eli lakka on aika paksua, niinkuin geelilakkakin.

Vierailija

Nää muuten on hyviä lakkoja, mun kynsiparoissakin kesti täydellisenä kolme päivää!

Linda

Superhyviä! Mä oon ollut aina tooosi laiska kynsieni suhteen ja ainoa asia mitä kynsille saatan pari kertaa kuukaudessa tehdä on lakkaus :D Ginan lakkoihin verrattuna lakat on kyllä superhyviä ja pysyvät mullakin kynsissä enemmän kuin sen päivän ;)

Vierailija

Näitä on nyt niin kehuttu, että taitaa olla hyllyt tyhjinä. :D
Se geelilakkamaisuus, kiilto ja paksuus siinä viehättää. Siksi seche viten päällyslakka on lemppari, koska se jättää geelilakkamaisen pinnan lakalle, kuin lakalle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram