Istuskeltiin eilen parvekkeella, syötiin välipalaa ja kehuttiin kivaa säätä. Lauri meni laiskuuttansa ruuan jälkeen päiväunille ja minä reippaana lenkille. Puolivälissä taivas repesi ja niskaani kaadettiin sellaiset sata saavillista vesipisaroita. Pääsin kotiin auringon jo taas porottaen kirkkaana, mutta minä uitettuna koirana. Lauri kysyy ensitöikseen minut nähdessään, että taasko kompastuit ja tipuit mereen.
Milloin näin olisi muka aikaisemmin käynyt ja kuka ”tippuu mereen” lenkillä?

Olenko tosiaan niin kömpelö olento, että on loogisempaa kysyä tipuinko mereen, kuin mm vaikka että satoiko siellä?! Mahtavaa.

[caption id="attachment_3577" align="aligncenter" width="680" caption="Neule:HM. Farkut:Bershka. Kengät:Jeffrey Campbell. Laukku:Michael Kors. Lasit:Burberry"]

[/caption]

Sään siirtyessä sekunneissa laidasta toiseen olen minä tallustellut neuleessa ja farkuissa.
Ensiviikolla en halua enää käyttä neuleita, silloin on heinäkuu.

Kommentit (27)

Katro

Ihana neule! Ja kiitos mukavasta (ja tyylikkäästä) blogista. Itse olen tällä hetkellä matkalla maailman ympäri, mutta jotenkin nappaa aina kotoisa tunne, kun lueskelee sun blogia. Myös matkatarinat oli hyvin mielenkiintoisia!

Elena

Ihana postaus! Toi sää on ollut kyl todella salakavala viime päivinä. Tai ainakin heti silloin kun oon ite töistä kotiin lähteny.. :D

Katya

Tosi kiva asu, vaikka kyllä mun mielestä sais kesällä olla sellaset ilmat, että sais pukeutua kevyemmin ku syksyllä. :D

hania

Hehe, piristi päivää toi Laurin kommentti.. :-D Harvoin nauran yksin, mut tätä sun blogia lukiessa on välillä niitä harvoja hetkiä - oot ihana!

Inna

Hei ! Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, ja pakko sanoa että tykkään tykkään ja tykkään ! Tyylisi on hyvin samankaltainen, kuin itsellänikin ja todella inspiroiva ! Toivoisin kuitenkin, että laittaisit asujen yhteyteen myös vaatteiden ostopaikat :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

kiitos,kiitos :)
Tiedän, että pitäisi ja olisi lukijoille mukavampaa laittaa niitä ostopaikkoja. Olen yrittänyt sitä ja se tuntuu niin tyhmälä kun kaikki on joko hm:stä tai giatricotista. Useimmiten kaikki samasta kaupasta, tai sitten en muista yhtään mistä mikäkin on :D

Yritän skarpata asian suhteen :)
Voisin itseasiassa korjauttaa asian tähän postaukseen vaikka heti!

Janna

Kyllähän se on sanottava, että noilla koroilla kuka tahansa voi tippua mereen. Ehkä kyse ei ole kömpelyydestäsi vaan kenkämaustasi :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En ihan lennkeillyt kuitenkaan näillä Jeffrey Campbelleilla, vaan ihan Niken juoksukengillä juoksin silloin :D

Tara

Kiitos mielikuvasta, ajatus Jeffrey Campbelleilla lenkkeilemisestä on ihan hulvaton :D

Kaisa

Miksi rakastan niiiiiiin paljon tyyiäsi kirjoittaa ? Oman pääni sisällä alan ajattelemaan, että olipas taas hauskasti sanottu! Oot aivan loistava, ja tyylisi on ihana ! <3

Julia

En tiiä että kuinka usein kuulet tätä mutta halusin vain kertoa että näytät aivan Lairen Pope:lta, mutta luonnollisemmalta :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oli pakko googlettaa :D En ole ennen kuullutkaan hänestä, mutta kiitos, otan isona kohteliaisuutena. Kaunis nainen :)(vähän tosiaan luonnollisempi voisi olla:D)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram