Kun käyn läpi uutta kuvakansiota, sormi painaa deleteä kiivaasti ja kuvista 90% katoaa saman tien roskakoriin. Kuulen kuitenkin useasti olevani mitä fotogeneettisin ihminen. Nauran aina päin naamaa. Totuushan on se, että sadoista vain muutamat päätyvät tänne. Ne onnistuneimmat tietysti.
Lopuilla saadaan aikaiseksi hyvät naurut, jos ne ehtivät päivänvaloa edes nähdä.
(Ja ei, en halua olla nyt se ihminen joka inisee olevansa kuvissa ruma. En tarkoita niinkään sitä. Ne ovat vain epäonnistuneita).

Otsa kurtussa, silmät kiinni, suu auki, ja selkä kyyryssä – näissä olen mestari, mutta lisäksi omistan sellaisen kasvojen luuston, että onnistun näyttämään välillä joka kuvakulmasta vähän eri ihmiseltä.

Vähän niin kuin olisi yhdistänyt klonkun ja hevosennaaman - vitsailen aina, mutta kukaan ei ikinä naura.

 

Ne parhaimmat palat ovat syvällä siellä roskakorissa, mutta löysin kansioista muutamia kuvia, mitkä eivät ole jostain syytä tännekään aikaisemmin päätyneet.

 

Mukavaa lauantaita.

Kommentit (47)

Mia

Seuraan paljon blogiasi ja pidän siitä todella hurjasti. Olet aivan ihana luonnonlapsi. Harvemmin tulee kommentoitua, mutta jatkathan samaan malliin ja pidä tuo omanlaisesi tyyli blogin kirjoitustyylissä. Tästä blogista tulee niin hyvälle tuulelle. Kiitos.

allu

hahahaha minusta on ihanaa että kehtaat laittaa tälläisetkin kuvat näytille ja antaa meille naurun aihetta :)))

Tiina

Pidän tuosta kuvasta, jossa istut rappusilla (kolmas alhaalta päin). Siinä on jotain aitoa, sellainen hetki-fiilis.

Hihittelijä

Hihih, ihana postaus. Osaat aina yllättää lukijan. Tämä jotenkin sopii tähän päivään. Viime päivinä olen hymyillyt enemmän kuin pitkiin aikoihin, hymyilyllä on varmaan oikeasti sellainen vaikutus että se parantaa ihan omaakin fiilistä...todella syvää ajattelua, mutta hei...kaiken lisäks oon hymyillyt itekseni, hullun hommaa. Vähän kuin nyt! Mukavaa lauantaita sinnekin!

Vierailija

Hahhaa. Ihania kuvia. :D Kuulun kans niihin ihmisiin, jotka näyttävät eri kuvakulmissa tosi erilaiselta. Ihana katsella kuvasarjaa, jossa ensimmäisessä näytän söpöltä pikkutytöltä nykerönenineni ja seuraavassa kunnon maskuliiniselta mieheltä leveän leukaperän kanssa. :D Mutta nämä on näitä, eipähän ole tylsä. :P

Vierailija

Hui miten laihat jalat! :o ei pahalla kylläkään! Anteeksi jos harmistuit! Olet kyllä niin kaunis kaikissa kuvissa, vaikka epäonnistuisikin! Epistä.. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi en harmistu, tiedän että ne ovat todella hoikat. (pienet luut ja jotenkin rasva ei kerry käsiini, eikä sääriini sitten millään. Kaikki menee mahaan, tai takapuoleen :))

Tuli

Hauskoja kuvia, varsinkin toi missä meet kiveltä toiselle :D Näinhän se varmaan suurimmalla osalla ihmisistä on - 90% otetuista kuvista menee deleten alle! Tietty vain parhaat otokset julkaistaan tai säästetään ;) Jotenkin lohdullista että fotogeneettisimmillekin ihmisille käy näin - ja että on uskallusta se myöntää :) Pidän sinusta Julia :)

Sanna L.

Harva bloggaaja julkaisee huonoja kuvia itsestään, mutta nämä olivat kyllä mielettömän hauskoja! :-) Erotut muista olemalla aito :-)

Marissa

Kiva nähdä välillä hieman "epäonnistuneitakin" kuvia sinusta :D vaikka milestäni olet kaikissa silti kaunis x)

Kissis

Sama täällä, näytän joka kuvassa ihan eriltä. Joskus on kommentoitukin, muokkaanko jatkuvasti kasvojani kuvissa, ja no en.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin olen kuullut samaa useasti :D Usein myös "muokkaan" käsiäni ym kun ne ovat aina niin vinksallaan. Mietin vain, että miksi minä niitä sen näköiseksi muka haluaisin muokata :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla, kiitos paljon :) Nämä otettiinkin aika hyvin vastaan. Ehkä pitää ruveta keräämään "epäonnistuneet kuvat" kansioon lisää kuvia :)

Riikka

Tälläset postaukset on just parhaita, välillä on hyvä nähdä ihan konkreettisesti, ettei (lähestulkoot) kukaan onnistu jokaisessa kuvassa!:) Ja olet kyllä superkaunis näissäkin:D!

Sabina

Hahaa olipa hauskoja kuvia :DD ihanaa nähdä blogeissa tällästäkin kuvamatskuu vaihtelun vuoksi haha .

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram