Viikonlopun kunniaksi; ne onnistuneimmat lomakuvat Kapkaupungista.

 

 

Have a great weekend!

Kommentit (52)

Henna

Hahaha voi että aivan ihania! :D <3
Kiva nähdä susta taas tää hullutteleva puoli, i love it!
Ps kuka tossa surffikuvassa hukkuu tonne sun taakse? ;D Siis aaltoon sun takana!!

Nad

Haha mahtavaa, että julkaiset välillä tällaisiakin! Kuvasi ovat yleensä niin upeita, että välillä unohtuu, että olet ihan tavallinen tyyppi ;) Myös tavallisuus on upeutta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hahah, tavallisen tyypin, tai klonkun sekoitus. Tässä ei nimittäin ole edes ne pahimmat. Minulla on tapana näyttää välillä ihan alienilta tilannekuvissa. Pitää ruveta säästämään niitäkin :)

idaelisa

Mun mielestä tälläset on just parhaita kuvia, näistä näkyy inhimillisyys! Ei kaiken aina tarvitsekaan olla niin täydellisen näköistä :) Sunkin kuvat on yleensä ihan ku suoraan jostain muotilehdestä tai jotain, joten kiva nähdä tälläsiäkin välillä :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Taitaa olla omat suosikkini ne myös. Toisessa kuvassa loistaa 'nerokkuuteni* ratkaista pulma, miten hattu ei lentäisi tuulen mukana avoautossa ja viimeisessä kuvassa taidankin olla vain iloinen viinitilalla :D

Sari / sarpukka com

Ihania hyvän mielen kuvia :) Hassuttelu on parasta! Hyppäsikö tuo rekkukin altaaseen? Näyttää siltä, että on tosissaan meiningeissä mukana!

Sofianna

Moi, olen lukenut sun tekstejä jo jonkin aikaa ja nyt ekaa kertaa kommentoin. Ihan mahtavia kuvia. Toi surffauskuva hukkuvan Laurin (?) kanssa on huikean hauska! :D Viikonloppuja sulle!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kun kommentoit :) Tykkään kommenteista!
Jep, Laurihan se siellä aalloissa heiluu takanani. Hassua että tallentui kameraan noin :)
Kivaa viikonloppua!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

David !! :D Haha, what are you doing here!
And It was a great holiday, but next time we must party more with you! :)

Miisa

eikä toi kuva mis Laten pää tulee tuolt aallost :D haha pisteet kuvaajalle ajotuksesta!

Vierailija

Uskomaton mite jotku ihmiset ei vaa osaa laittaa rumaa ilmettä naamaan, jotku hehe sarvet päähä tai vähä hassumpi asento ja sitte on epäonnistunu kuva jossa silti näytät nii kauniilta että ite en ikinä missään kuvassa..:D Oot upea!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, kyllä sitä aika kamalalta kuvissa onnistutaan näyttämään täälläkin. Usko pois :) Nämä eivät ole niitä ihan kamalimpia.

tsirp

Joo mietin just samaa! Monesti bloggaajat laittaa näitä ns epäonnistuneita kuvia blogeihinsa ja itse ainakin jään miettimään että häh, mitä epäonnistunutta/inhimillistä tästäkään kuvasta löytyy?! :D Olenko itse vain niin tajuttoman ei-kuvauksellinen vai onko kaikki muut ihmiset täydellisiä. Siis ei pahalla! Yritys oli hyvä, mutta itse en näe näissä "epäonnistuneissa" kuvissa mitään..epäonnistunutta?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Eihän tarkoitukseni ollutkaan laittaa niitä rumimpia kuvia itsestäni, vaan niitä ei niin onnistuneita lomakuvia, mitkä eivät tänne muuten yleensä päädy.

Vierailija

Muistan, kun joskus aikaisemminkin julkaisit kuvia, jotka eivät menneet ihan niinkuin piti, niin näistä kuvista tulee samanlainen fiilis, kuin katsoessa elokuvien pilalle menneitä otoksia! Tai behind the scenes julkaisuja! Ihanan hauskoja :)

iiina

hahahahaha ihania!!! jaetulla ykkössijalla ovat hyppy- ja surffauskuva. koirakin on yhtä onnistunut kuin hyppääjät ja MITEN kenelläkään on voinut olla noin hyvä ajoitus tuon surffikuvan ottamisen suhteen?! pelastit koko viikonloppuni tällä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mietittiin kyllä ihan samaa, että aika hyvällä hetkellä onnistuttu napaamaan tuo surffikuva :) Saatiin siitä hyvät naurut itsekin!

Taija

Hahaa mitkä naurut! Aivan mahtavia kuvia! Mutta mitä tapahtuu tuossa avoauton vieressä?? :D

K

Hei Julia, pari kysymystä Etelä-Afrikasta :). Suunnitelmissa olisi mahdollisesti mennä Kapkaupunkiin töihin tai sitten vain lomalle joskus ensi vuoden puolella. Ainoa asia, mikä minua mietityttää on turvallisuus. Mikä on sun mielipide asian suhteen? Olen kuullut aika hurjia juttuja Kapkaupungista, mutta myös Johannesburgista. Oliko sulla ihan turvallinen olo tuolla? Pitikö joissain asioissa olla tarkempi kuin yleensä?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kapkaupunki on aina tuntunut melko turvalliselta minulle. Tietenkin järjen käyttö ja varovaisuus on paikallaan, enkä esimerkiksi yksin pimeällä lähtisi hiljaisille kaduille kuljeskelemaan ollenkaan. En ole siellä oikein missään asioisaa erityisesti tarkempi kuin muillakaan matkoillani. Perus pidän huolta laukustani ja käyn automaatilla varovasti jne. Julkisia en ole käyttänyt koskaan, joten niiden turvallisuudesta en osaa sanoa, mutta olisin kyllä varmasti aika varuillani jos käyttäisin :)

Kat

mistä nuo raitabikinit on? pitäisi hankkia lomareissulle uudet mutta isorintaisena ei oikeen löydä sopivia mistään. nuo on todella hyvin istuvan näköiset :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.