Vanha kunnon Old Biscuit Mill.

Olen ollut täällä jo monesti ja kerran aikaisemmin myös tainnut paikasta kirjoittanutkin, mutta joka kerta on silti päästävä uudestaan. Nimittäin lauantaisin siellä on ’The Neighbourgoods Market’ Pienyrittäjien maukasta ruokaa, rentoa ilmapiiriä ja kaikkea kivaa pientä kotiin ostettavaa.

 

Tänne ei voi tulla kiukkuisena ja kärsimättömänä, nimittäin väkeä on enemmän kuin Stockmannilla hulluilla päivillä ja jonot ruokakojuille jatkuvat loputtomiin kaiken sekasorron keskellä. Mutta oikean asenteen kanssa se ei haittaa, ja tuntuu että täällä se asenne osataan.
Samaisessa ruuhkassa voisin nimittäin kuvitella muualla saavani kyynärpäästä jos toisesta, vihaisia katseita, kuulla voivotuksia ja nähdä kiilaamista ja luovuttamista, mutta ei täällä. Täällä vain juodaan jonotellessa olutta, tai viiniä, napostellaan jotain pientä missä keritään, kuunnellaan musiikkia, jutellaan ja nauretaan. Ja jos ei löydetä istumapaikkaa pöydän äärestä, niin sitten istutaan kivetyksellä ulkona. Ja onhan kaikki lopulta tuon häslingin arvoista.
Näin hyvää ruokaa ja fiilistä on vaikea muualta edes hakea!

 

Meillä oli matkalla jo autossa kunnon swat team -suunnitelma. Kolmen ryhmissä lähdemme kaikki eripuolille hallia, ostamme muutamia herkkuja, palaamme tukikohtaan, missä jaamme ruoat ja näin pääsemme maistelemaan vähän kaikkea.

Ja olihan sen harvinaisen toimiva suunnitelma. Lopulta olimme jo 20 minuutissa valmiita ja kaikilla sylin täydeltä erilaisia herkkua; leipiä, hodareita, salaattia, sushia, smoothieita.
Suosikikseni nousi The Grill and Chill ruokakärryn pulled pork hodari ja mehubaarin raikas minttusmoothie. 

Ei yhtään hullumpi tapa viettää lauantaiaamua.

 


 

Old Biscuit Mill
The Neighbourgoods Market
Lauantaisin klo 9-14
375 Albert Road, Woodstock, Cape Town

Kommentit (13)

Mikko – Private Blend

Tuo on kyllä hauska paikka - hyvää ruokaa & drinkkejä. Onneksi kävimme myös tuolla! Ihanaa lomaa siellä. Kannattaa muuten käydä The Roundhouse -ravintolassa, jos ehditte. Mieletön palvelu ja ruoka.

Cristal

Auts..,että on tonne taas ikävä..oon niin kade. Oon tässä just varailemassa CT lentoja toukokuulle, hieman viileämssä mennään tuolloin :). Pidä hauskaa !

Lily

Hei Julia. Löysin taas pitkästä aikaa blogisi ja pidän niin paljon kirjoituksistasi, kuvistasi ja koko blogin hengestä. Täytyy useammin tulla tekstejäsi lukemaan ja kuviasi ihastelemaan. Tiedätkö, olisin niin onnellinen, jos saisin itsestäni yhtä taiteellisia kuvia talteen muistoihin ja edes osan siitä taidosta, jolla saat taltioitua koko hetken ja tunnelman yhteen kuvaan. Olet taitava valokuvaamaan ympäristöä. Onko sinun lähipiirissä useampikin, jolta onnistuu kauniiden kuvien ottaminen vai onko sinulla joku tietty kuvaaja? Kuvat sinusta ovat aina yksinkertaisesti upeita. Olisin tuhannesti kiitollinen, jos paljastaisit edes osan saloista. Toivon, että jonakin päivänä pääsen myös tallentamaan elämän hetkiä talteen yhtä taiteellisesti.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla, kiitos <3 Kiva kun tulet edes silloin tällöin käymään täällä :)
Ja hmm, vaikea sanoa vinkkejä näin lyhyesti, mutta yritän katsoa aina hiena "outside of the box" - eli ei ihan perus poseeraus kuvia, vaan enemmän yksityiskohtia :) Ihan mistä vain! Jopa nekin asiat, mitkä tuntuvat typeriltä, saattavat näyttää valokuvan kautta paremmilta ;) Auttaa myös paljon jos katsoo esim Pinterestistä ns. fiiliskuvia ja ottaa niistä inspiraatiota.
Voisin joskus tehdä postausken kuvauksesta kyllä, jos siitä olisi jotain apua jollekin, se olisi mahtavaa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla, kiitos <3 Kiva kun tulet edes silloin tällöin käymään täällä :)
Ja hmm, vaikea sanoa vinkkejä näin lyhyesti, mutta yritän katsoa aina hieman "outside of the box" - eli ei ihan perus poseeraus kuvia, vaan enemmän yksityiskohtia :) Ihan mistä vain! Jopa nekin asiat, mitkä tuntuvat typeriltä, saattavat näyttää valokuvan kautta paremmilta ;) Auttaa myös paljon jos katsoo esim Pinterestistä ns. fiiliskuvia ja ottaa niistä inspiraatiota.
Voisin joskus tehdä postausken kuvauksesta kyllä, jos siitä olisi jotain apua jollekin, se olisi mahtavaa!

Kate

Hei Julia olisi todela paljon apua! Varsinkin miten kuvataan "henkilöä" yhtä henkilöä ja millaisessa maisemassa kannataa (esim ihan suomessa kannattaako metsässä vai kadulla yms)tai siis tarkoitan esim. kun joskus lukenut ettei taustalla saa olla esim, liikkaa häiriötekijöitä niin miten sellaisen taustan valitsee jossa ei häiriöitä mutta kiinnostava

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hmm aivan, hyviä kysymyksiä :) Pitääkin tehdä kattava kuvauspostaus sitten ajan kanssa kun olen päässyt takaisin suomeen. Kiitos ideoista!

Itse tykkään kuvata mahdollisimman simppelissä katumaisemassa. Sellaisessa, missä ei ole paljon autoja ja liikennemerkkejä ym takana. Tykkään myös suomessa kuvata taustassa missä ei ole liikaa vihreää. Tietenkin kesäiset metsä/niitty ym kuvat ovat tunnelmallisia, mutta asukuvat yleensä ihan vain "puhtaalla" kadulla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram