Tiedättekö niitä ihmistyyppejä, jotka ovat kuin rikkinäisiä jukebokseja? Sellaisia, mitkä jumittavat samaa kappaletta kerta toisensa jälkeen.
Minä kuulun siihen ryhmään. Hyvä kappale, uusi kappale, vanha kappale. Jos olen siinä mielentilassa, niin kyllä. Voin uppoutua johonkin kappaleeseen ikuisuuksiksi.

Tällä hetkellä Julia-jukeboksissa jumittaa Band of Horsesin lempikappaleeni 'The Funeral'
Alkuperäistä kappaletta olen kuunnellut jo vuosia, mutta aina siitä ilmestyy uusia remixejä mitä jumittaa uudestaan. Viimeisimpänä löytönä TÄMÄ.

 

Oikeista hautajaisista ei onneksi ole kyse. Vastaavan seremonian voisin tosin pitää kesävaatteilleni. Haudata laatikoiden pohjille. Tuolla on niin kylmä! Tilalle vain lisää löysiä neuleita. Löysiä housuja. Sinne alle kerroksia ja lisää kerroksia. Piristää kokonaisuutta punaisella laukulla.

 

 Sweater - BikBok Never Denim
Pants - Filippa K
Shoes - H&M
Bag - Maison Margiela


Kuvat: Mona Salminen

Kommentit (22)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ai :/ Itse tykkään niistä ihan hirveästi ja asusta ylipäätänsä :) Minulla on selkeästi menossa "kaikki mahdollisimman öysää ja isoa" -kausi :D

Henke

Ha kylläpä sattui, katoin viime viikolla sen yhden himym-jakson, joka loppuu tohon biisiin ja siitä asti se on soinut repeatilla mun jukeboksissa. Ja ihana asu, leveät housut tuntuu itselle niin vieraalta, ihailen sitten muiden jalassa :-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

The Funeral on niin repeat ainesta :D
Minäkin taisin aika pitkään ihailla leveitä housuja vaan muiden ajalassa, mutta nyt voisin oleskella niissä vaikka joka päivä! :):)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, asuntopostaus on ollut jo pitkään to do -listalle! :) Teen sellaisen heti kun olen saanut vielä hieman laitettua paikkoja :)

Lotta

Joo ei mennyt minunkaan mielestäni housuvalinta nyt kohdalleen. Väri on kyllä hyvä ja raikas, mutta malli saa hoikankin näyttämään hiukan enemmän syöneeltä :D toivon niin kovasti että tämä isojen housujen villitys laantuisi pian!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Varmasti jakaa mielipitäitä tämä :) Itse taas tykkään välillä miltei tahalteen "piiloutua" isoihin vaatteisiin :D

Miii

Piti ensimmäisten kuvien jälkeen ihan tarkistaa, että tulinko oikeaan blogiin, kun näytti niin erilaiselta mitä yleensä! :D Mutta hyvin toimii tällainenkin tyyli sulla! :)

Amanda

Höpöhöpö, minusta Julia kannat kauniisti ja naisellisesti jopa nuo löysemmätkin vaatekappaleet. Juuri korot ehkä ratkaisevat sen, ettei vaikutelma muutu liian lepattavaksi lakanaksi. Mä en ymmärrä, miten sä saat suunnilleen kaikki vaatteet toimimaan sun päällä! Sä pystyt olemaan seksikäs (terv. hetero) näyttämättä liikaa paljasta pintaa ja jopa verhoutumalla superlöysiin ja rentoihin vaatteisiin. Hyvältä näyttää! :)

Magnolia

Ihana asu!
Minusta taas yksi kauneimmista asuista päälläsi koskaan. Juurikin hoikan päällä löysät asut näyttävät tosi hyviltä.
Hienostunut, muttei tylsä. Elegantti ja klassisen kaunis, mutta samalla rento. Täys kymppi.
:-)

siiri

Mun on kans pakko osallistua kommentointiin, kun oon ihan eri mieltä! Housut - aivan ihanat! Eivätkä tosiaan saa aikaan mitään pullukka-efektiä. Muutenkin ihanan raikas syysasu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
Joulukuu