Tämä viikonloppu on ollut melkoisen vauhdikas ja vilahtanut ohi niin nopeatempoisesti että en itsekään pysy perässä. Ollaan mm. Ajettu Helsinki-Tampere väliä peräti kaksi kertaa, vähän taisteltu seuraavan Cosmopalstan deadlinen kanssa ja juhlittu yhdet Blog Awardsitkin.

Kuvia, pukuja, voittajia ja fiiliksiä on varmasti vilahdellut jo monissa blogeissa, mutta pakko tulla itsekin fiilistelemään vielä vähän.

 

En ollut itse ehdolla, mutta innoissani kannustamassa kollegoja ja ystäviä. Ja olin tietysti haljeta onnesta Kiran puolesta, joka todella ansaitusti kävi nappaamassa vuoden muotiblogi palkinnon!
Vähän ehkä kiljahdin, kilistelin ja rutistin tätä tyttöä joka on sekä tärkeä ystävä minulle, mutta myös henkilö jota todella katson ylöspäin työasioissa. Kira antaa aina kaikkensa ja vähän ylimääräistäkin kaikkeen mihin ikinä päättääkään mukaan lähteä.

Voitto oli todella ansaittu :)
 

                           Onnea vielä kaikille voittaneille ja isot kiitokset A-lehdille upeista juhlista!

Kommentit (4)

Jonna

Olisi hauska kuulla miten ja milloin olette Kiran kanssa tutustuneet! Näyttää blogin (ja snapin :D) välityksellä siltä, että vietätte paljon aikaa yhdessä, onks tää ystävyys muodostunut blogien myötä vai ootteko jo ennen blogeja tunteneet?

Molemmilla ihanat asut! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha me kyllä vietettään todella paljon aikaa yhdessä :) Ollaan oikeastaan tutustuttu yhteisen kaveripiirin kautta jo joskus 10 vuotta sitten. Nyt vielä kun työjutut on melko samat, niin ollaankin ihan paitana ja peppuna kaikkialla :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram