Tiedättekö, luin teidän edelliseen postaukseen jättämiänne kommentteja aika tippa linssissä ja tulin niistä kyllä niin mielettömän iloiseksi.

Se että otatte aikaa jättää vilpittömästi vain ihanat tsempit, on mielestäni niin kaunis teko ihmiseltä. Arvostan niitä enemmän kuin uskottekaan. Ihan jokaista kommenttia.

 

Mutta, nyt tosiaan katse kohti uusia polkuja, olen innoissani kaikesta tulevasta! Loppukuu on ihanan kiireinen ja kirjoittelen tälläkin hetkellä Köpiksestä.
Lennettiin tänne eilen Sebastianin Eclipse Art –tapahtumaan Kiran kanssa ja meillä onkin miltei koko viikonloppu aikaa täällä hieman sateisessa Kööpenhaminassa seikkailla!

 


Eilinen meni täällä nopeasti, käveltiin hetki kolmistaan Kiran ja Kiran kampaajan Teemun kanssa kaupungilla, missä syötiin muuten niin paha lounas, että oikein nauratti miten onnistuttiinkin menemään siihen ehkä pahimpaan turistiravintolaan. Jäi sen verran huono maku suuhun, että päätettiin korjata tilanne syömällä toinen lounas sitten siihen heti perään. Sticks'n'Sushin sushilounas pelasti kuin pelastikin tilanteen ja kaiken kruunasi mieletön jälkiruokaboksi. Onnellinen kolmikko sieltä vyörysi takaisin hotelliin mahat tuplatäynnä ja valmiina valmistautumaan illan ohjelmaa varten. Paljon hiusjuttuja, uusia ihmisiä, lisää ruokaa, avajaisjuhlia ja kampauksia. Näistä lisää myöhemmin, koska nyt pitää alkaa valmistautumaan taas reissun päätapahtumaa varten :)

 

 

 

                                                                                   
                                                                              *Pressimatkan tarjosi Sebastian

Kommentit (8)

mila

Julia sä vaikutat aivan mahtavalta tyypiltä! Onnea sulle uusiin tuuliin ja tsemppiä muutoksiin :) <3
Tykkään hurjasti sun blogin "tunnelmasta", en oikein osaa paremmin selittää miksi olen koukuttunut lukijaksi, tulee vaan sellainen tietty hyväntuntuinen fiilis kun klikkaa itsensä tänne.

Minna

Et taaskaan mainitse että matka on sinulle maksettu. Mikähän on työnantajasi Cosmon kanta näihin jatkuviin unohteluihin?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Apua se oli joku "stadin parhaat hampurilaiset" -mesta, minkä listalta sai kyllä kaikkea muutakin hummerista uuniperunaan. Kilometrin pituinen lista ei koskaan ole hyvä merkki ja nämä hampurilaiset olivat toooodella kaukana "parhaista". Niissä oli vetinen pihvi, kuivat sämpylät ja jotain outoa kurkkusalaattia välissä. Ei muuta. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram