Reilu kuukausi sitten kun showroomilla Holly & Whyte By Lindex- mallistoa kävin tiirailemassa sain mukaani aika mahtavan lahjakortin, mikä oikeutti valitsemaan kaksi malliston tuotetta, kun se kauppoihin ilmestyisi.

Viime keskiviikkona se sitten vihdoin Lindexin näyteikkunoiden takana koreili. Modern preppy mallisto- Chinoja, neuleita, bleisereitä ja paljon raitaa.
 

 

 

 

 

Jos en olisi tähän etukäteen päässyt tutustumaan, voisin melkein veikata että mallisto olisi liukunut ohi silmieni. Se ei olisi näyttänyt ehkä ihan eniten näköisltäni mallistolta- tai näin ainakin olisin luullut.

Sovituskopissa neljän vaatekokeilun jälkeen raavittiin päätä ja pähkäiltiin pitkä tovi. Kaikki jo showroomilla mieleeni painautuneet suosikit olivatkin ihania ja istuivat kuin nenä päähän.
Yritin olla järkevä ja ottaa ne mille olisi käyttöä eniten. Päädyin siihen, että bleisereille. Jopa tuolle punaiselle, luulisin.
Se oli yllättäen suosikkini. 

 

Kommentit (16)

Alice

Tuo pitkä raidallinen mekko sopii erittäin hyvin sulle! Onko tuo mallisto jo kaupoissa? En kovin usein Lindexillä käy.. Minkä hintaisia noin malliston tuotteet on? Kamala kysymys ripuli..:D- Alice

Julia

Sekin oli kyllä myös ihana! Yritin järkeillä, että maximekkoja kun saa niin helposti, mutta istuvia jakkuja ei :) Mallisto on kaupoissa. Tuli viime keskiviikkona ja sen löytää myös netistä :)Bleiserit 49,95. Maximekko 32,95 ja neulemekko 39,95.

Milla

Tykkään tosi paljon tosta maksimekosta! :)Mitä kokoa toi sun sovittama oli? Mulla on jotenkin sellainen kuva, että Lindexin koot on usein hieman reiluja! :o

Julia

Se oli itseasiassa S, kun XS oli loppunut ja ihan hyvin istui, eli ei ainakaan tässä mallistossa liian reiluksi menty :)

Anonymous

onko sulla napakorua ? :) olis kiva tietäää koska et ole kai koskaan maininnut siitä?

Julia

Ei ole, eikä ole koskaan itseasiassa ollutkaan :) Jostain syystä en ole ikinä oikein tykännyt niistä.

Milla

Kiitos infosta! :) Taidan siis tilata itselleni S-koon, mikäli sitä vielä nettikauppaan ilmestyy!

Anonymous

Mä sovitin myös tuota raidallista "maksimekkoa", mutta eihän se mikään maksimekko ollut, kun ei ollut täysi pitkä vaan jätti nilkat paljaaksi.. Oliko sulla sama ongelma, liekö tarkoituskin?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram