Hetken mielijohteesta me tylsistyneet vapaapäiväläiset päätimme lähteä Laternaan ostoksille, tai pikeemminkin haaveilemaan siitä ostamisesta. Neljäkymppiä kukkarossa ei ihan uuteen sohvaan riitä.
Mutta huonekaluliikkeissä haahuilukin on niin kivaa.

Ostoskeskus oli melkein yhtä tyhjä kuin jeesuksen hauta pääsiäisaamuna ja sehän sopi minulle ja kameralleni. En minä siellä muuten olisi kehdannu sohvia kuvata. Ties minkälaisena kylähulluna kanssaostajat olisivat pitäneet ja joku sohvamyyjä antanut ikuisen porttikiellon.

Eipä ei, kaikki oli yliystävällisiä ja ainoa toinen asiakas johon törmättiin antoi minun leikkiä sen koiran kanssa. En ehkä näyttänyt sittenkään kylähullulta, eikä laterna ole edes kylä.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sellaista siellä oli. Nopeasti vierähti muutama tunti ja käteen jäi alennuksesta löydetyn koristeoksan lisäksi kolme tyynyä ja uusi peitto. Ihastuimme iäksi myös erääseen sohvaan- minkälaisen joskus voisimme raahata kotiinkin asti. En pidä sitten yhtään näistä nykyisistä sohvista. Kaksi mustaa nahkasovaa, mistä tulee mieleen ihan jokin bordellin odotushuone. (jos niissä on odotushuoneita).

 

Kommentit (25)

ría

Mää en melkeen uskalla mennä tollasiin liikkeisiin, koska tuntuu, että mä pilaan ton sisustuksen rapakengilläni :D Täällä useimmat huonekaluliikkeet ei ole isoissa ostoskeskuksissa tms. ja mää tulen sit sisälle tuolta loskapaskasta ja käppäilen tyytyväisenä niiden valkoisilla matoilla... 0_0P.S. tiedätkö miksi bloglovinin kautta seurattaessa kun klikkaan blogisi auki, menee postaus suoraan tänne kommenttiboksiin ja joudun sitten skrollata ylöspäin, että pääsen lukemaan postauksen alusta? Tää muutos tapahtui pari päivää sitten, sama parin muun blogin kohdalla, mutta ei kaikkien :O Outoa!

Anonymous

hei tämä ei nyt liity mitenkää tähän postaukseen, mutta ajattelin kysyä hyväksi havaittuja neuvoja kun olet ravintelialalla ja oot aikasemmin tehny ruoka-aiheisia postauksia :) voisitko suositella helsingissä hyviä ruoka-ja seurusteluravintoloita tai yökerhoja? Blogisi on mahtava ja varsinkin juttusi, ne saa aina nauramaan :D-Nanna

Julia

En tosiaan tiedä :( Minullakin muutaman seuraamani blogin kanssa heitti suoraan kommenttiboksiin. Tosiaan nyt kun kokeilin, niin ei enää tehnyt niin. Ehkä, tai toivottavasti vain jokin väliaikainen häiriö.

Anonymous

mulla on kans sama, mutta ei se nyt niin kauheaa ole :) bloglovinin vika, luulisin.

Joanna

Koitin viikonloppuna ottaa kuvia yhdestä ihanasta vintage-liikkeestä, niin tulivat kieltämään :D Ilmeisesti Lontoossa siinä on kylähullua tarpeeksi.

Anonymous

Hei, voisitko joskus kuvata vaatekaappisi sisältöä? :) Mielestäni sulla on todella paljon ihania vaatteita! Olisi kiva nähdä missä niitä säilytät ja samalla nähdä kuinka paljon ihania vaatteita sulla on :)

Tiia

Ihania! noita valmiita sisustuksia on kiva katsella ja mallailla mielessään niitä omaan kotiin :P

Anonymous

mulle käy kans tolleen, että pomppaa kommenttiboksiin. ja seuraan bloggerin kautta..

Nansku

Noi kuvat ei yhtään helpottanut mun kamalaa sisustuskuumetta! Olis ihan kiva ensin muuttaa edes omaan kämppään ja vasta sitten alkaa sisustusvimmailemaan :D Hei toi takki näyttää tosi kivalta (kuin koko asu), mahdatko muistaa mistä se on? :)

Julia

Usko pois tähän on hirveän vaikea vastata, koska jumitain aina samoissa paikoissa ja kaikki potentiaaliset yökerho illat olen töissä :D Ilman vankkaa kokemusta en siis viitsi vastata mitään. Itse istuskelen motelletissa, tai lipittämässä viiniä sushibar+winessä.

Julia

Niin ongelmahan vaan on se, että säilytän osaa pikkiriikkisessä kaapissani, osaa laurin kaapissa ja osaa jossain sängyn alla, sekä eteisessä. :D Heti kun unelmien vaatehuone tipahtaa taivaalta, niin kuvat ovat taattuja!

Julia

hm:stä. Alennuksessa oli hurjasti. Tänään juuri katsoin että niitä on vieläkin siellä kasapäin ja eri väreissä!

Anonymous

kysyn vähän typerää kysymystä, mutta kysytkö myyjiltä kaupassa ensin luvan, että saatko kuvata liikettä? :D kun mä haluisin kuvaila hienoja sisustusliikkeitä mutta en tiedä että kehtaako sitä kysyä vai ei.

Julia

joskus kysyn, joskus en. Riippuu kaupasta. Usein jos kirjoitan blogiin, sanon että kirjoitan, voinko ottaa pari kuvaa. Ymmärrettävästi joissain paikoissa kuvaaminen on kiellettyä, mutta useimmiten luulisi olevan ihan ok :)

ansu

Sul on ihanan omalaatunen tyyli kirjottaa :) tykkään varsinki kaikist noist sana vertauksist sun muist jos tajusit XD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram