Olen loistava siinä. Keksin syyn jos sadannenkin miksi aina pitäisi lähteä ja mennä. Kaikkea D-vitamiinin puutteesta, blogimateriaalin haalimiseen, henkiseen hyvinvointiin, kaukoystävän synttäreihin, elämän lyhyyteen ja maapallon laajuuteen.

Uusin syyni tulevalle matkalleni oli ”se jokin suurempi voima”.
Ihan vain koska olen varma, että joku suurempi voima halusi minut tälle matkalle.

 

✈ Onko melkoista sattumaa, että katsoin juuri edellisenä iltana lentoja kyseiseen kohteeseen ja heti seuraavana päivänä Eevi ehdotti matkaa sinne.

✈ Ilman että olimme edes puhuneet mitään asiasta. Emme itse asiassa olleet puhuneet mitään yhteisistä lomista aikoihin.

✈ Aikoja sitten tilaamani ranta-tunika (minkä ehkä olin jo unohtanut) saapui juuri samana päivänä.

✈ Luulin, ettei minulla olisi yhtään ylimääräistä matkakassassa, mutta käydessäni sulkemassa ikivanhan pankkitilini, sain yllätyksekseni kuulla siellä olevan rahaa.

✈ Siellä oli rahaa juuri matkan verran.

✈ Lennot olivat todella halvat.

✈ Iso porukka ystäviämme olivat juuri kolunneet kyseisen kohteen läpikotaisin ja saimme heiltä valmiin listan ravintoloista ja parhaista paikoista minne mennä. Kallisarvoinen lista mitä ei voisi jättää testaamatta läpi.

✈ Näin unta kadonneesta puhuvasta kamelista mitä lähdin etsimään rannalta. Heräsin hirveään päänsärkyyn. Selvästi uni yritti kertoa minulle että juokse sen kamelin perään nyt!

Nämä syyt riittävät minulle. Me lähdetään ensi tiistaina minnekäs muualle kuin minilomalle Dubain. Voitteko kuvitella, että tämä on ensimmäinen kertani siellä?

Kommentit (14)

Oona

Wau, mageeta että jollakin voi unohtua sellainen pankkitili jolla on matkan verran rahaa :D

Sarz

Ehkä naisille ominaista nämä tekosyiden/selitysten listaaminen (itsekin harrastan kyseistä). Mukavaa reissua! Dubai vinkkejä sulta jäädään odottelemaan:)

Helena P.

Jee, minäkin lähden pian Dubaihin... ja Malediiveille! Jee! Matkusteluun löytyy kyllä aina syitä, vaikka salaista pankkitiliä ei olisikaa.

lentobongari.blogspot.fi

Manna

Ooh, mahtaako kyseessä olla 95e suorat lennot, joita eilen mainostettiin jossain juuri noille päiville? I would call that a bargain! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram