Vironmaan vierailumme pääsyy (bershkan lisäksi) oli Laurin äidin syntymäpäivät Tartossa.
Anteeksi maantietoni, mutta sinne jonnekin peltojen keskelle maalle oltiin pystytetty ihanat juhlat, missä riitti paljon hyvää ruokaa ja juomaa (sekä vähän hyttysiä ja sadettakin). Todella kaunis paikka ja ihanat juhlat. Meillä oli hauskaa.

Tänään lähdemme maalle ihan täällä suomen puolella. Jälleen vaan yhden yön reissu, mutta eiköhän me saada siitäkin mahdollisimman paljon irti. Aion mm. uida ensimmäistä kertaa tänä kesänä järvessä. Hitsi vie, heinäkuun lopussa, jo on aikakin.

P.s Eilen olimme elokuvissa. Piti käydä katsomassa Batman, mutta koska sali oli tupaten täynnä piti valita joku muu myöhäisillan elokuva, missä sattui olemaan tilaa ja valitettavasti se oli cabin in the woods. Erittäin kummallinen ”kauhuelokuva” mikä sai minut vain nauramaan surkeudelleen. En ihan ehkä suosittele.

Kommentit (12)

sinna-riikka

kävin hennesillä kokeilemassa tuota maksimekkoa ja olen katellinen ko se istuu sinulle nuin hyvin! minun päällä se näytti ihan makkarankuorelta :(

naana

Heissan Kaunotar. <3

Saako udella että milloin kävit ostamassa LV laukkusi? Mä nimittäin kävin 21 päivä (viime la.) siinä 10-11 aikaan aamulla. Ostin juuri saman laukun kuin sä. ;) Sopiva lahja meidän 5v. Hääpäivän kunniaksi. <3

Joanna

Upeita kuvia!
Harmi, että nykymaailmassa jos tahdot kunnon komediaa kannattaa mennä katsomaan kauhuleffa :''D Melko surullista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram