Jostain hyvin kummallisesta syystä en ole tapaksien ylin ystävä. Minusta minun pitäisi olla. Mikä onkaan parempaa kuin paljon pikkuruokia mistä valita ja mitä syödä omaan tahtiin mielensä mukaan.
Ongelmani tapaksia kohtaan voi myös olla ihan oma ahneuteni. Listalta pitää tilata aina liikaa ja kaikkia ruokia syödä hirveällä kiireellä päällekkäin. Se menee ihan sotkuksi se touhu. Plus aika usein osa tapaksista on aina tosi pahoja, en tiedä miksi.

Nyt olen kuitenkin syönyt ihan kaksi kertaa peräkkäin Bar tapastassa. En sanoisi, että ravintola on aivan loistava, mutta heidän kermainen tomaattikeittonsa, manchego-juusto ja perunalastut ovat. Loputkin suppean listan annoksista ovat ihan hyviä (paahdettu porsaankylki ei), mutta edellä mainittuja kolmea voisin käydä mussuttamassa ehkä vielä muutaman kerran.

 

Kommentit (8)

Oona

Sinä ja tuo sinun kaverisi (joka näyttää ihan hirveen tutulta, en tiedä mistä :D) ootte vaan niin sairaan kauniita :)

Tapakset on musta hyviä, kun ne tekee itse. Ei tarvitse laittaa mitään mistä ei tykkää :)

Senja

itekään en oikeen ole koskaan innostunut tapaksista. barcelonan reissulla niitä koitin maistella, mutta ei oo vaan jotenkaan mun juttu noi pienet minuruuat :D mielummin otan yhen selkeän annoksen jotain ja syön se, ei ole niin "epämääräistä" :D mutta noi teijän herkut kyllä näyttää hyvältä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin aloitin taps taipaleeni Barcelonasta ja luulisi että se jos mikä olisi hyvä paikka siihen, mutta ei. Ei ollut mitään mieltä mullistavaa :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram