Ennen kun tulin kipeäksi, tanssin yksikseni täällä asunnossani ihan sekopäisen näköisenä. Laitoin soimaan Etelä-Afrikkalaisen ystäväni kappaleen, mistä tulen aina jotenkin hyvälle tuulelle ja yritin piristää itseäni pomppimalla natisevilla lankkulattioilla teemuki kädessäni läikkyen. Anteeksi naapurit vain metelistä.

 

Outo tanssiterapiani ja musiikki piristi lopulta niin paljon että ihan itsekin hämmästyin. Kai sitä aina pitäisi vain vähän tanssia – jopa silloin kun se olisi viimeinen asia mielessä ja tuntuisi maailman typerimmältä asialta.

 


Onneksi se flunssakin tajusi lopulta väistyä tästä kropasta ja ehkä sitä voisi tänään taas tanssia ihan ihmistenkin kanssa.
Nellyn 24 tunnin aurinkomatka alkaa nimittäin nyt!

 

 


Pitsi kimono - H&M Coachella

Bikinit - Cubus

Kuvat: Saara Ilona

Kommentit (4)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Rehellisesti sanottuna en ole käynyt salilla pitkään aikaan. Lenkillä vain, mutta Kaylan ohjelman parissa mennään edelleen vaikka taukoa tässä on ollut jo kohta 2kk :D

L

Hei täällä yksi vertaistuki-tanssija! Erosin myöskin tässä hiljattain ja muutama päivä eron jälkeen tajusin, että mun tekee nyt mieli vaan tanssia. Tein soittolistan kaikista järkyttävimmistä bootysheikkaus-suomirap-radiohittikakkabiiseistä ja tanssin. Se on jäänyt nyt tavaksi ja vitsi miten hyvä olo siitä tulee :D

Ei sillä, etten olis tanssinu myös ihmisten ilmoilla, mutta se on ihan eri asia, kun yksin ei tarvi tippaakaan miettiä miltä näyttää... Hauskoja tanssihetkiä jatkossakin ja kaikkea hyvää :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram