Ihan vaan koska olen käynyt kahvakuulatunnilla, tehnyt töitä, hoitanut asioita, siivonnut, laittanut ruokaa ja nähnyt ystäviä.

Eli tehnyt jotain. On se jännä miten paljon energiaa päiväänsä saa jos aloittaa sen urheilemalla. Miksi, voi miksi en sitten voi tehdä niin joka päivä. Tai edes joka toinen päivä. Okei, tai edes kerran viikossa!
(olen aamuisin todella laiska).

Minun pitäisi kuitenkin harkita tätä asiaa vakavasti. On nimittäin kulunut jo aikamoinen tovi kun viimeksi olen lauleskellut koko päivän. Imuroinut vaikka tavallaan olisi Laurin vuoro. Pessyt pari koneellista pyykkiä ja jopa muistanut laittaa ne kuivumaan ja mikä ihmeellisintä – lisännyt tuulilasinpesunestettä autooni, vaikka se ei ollut edes kokonaan loppunut!

Että sellaista. Päivän ruokana oli jälleen kokonaista kanaa. Ollaan kovin koukuttuneita siihen. Lauri puristi pari sitruunaa sen päälle ja viipaloi vielä yhden lohkoiksi kanan sisään. Päälle suolaa ja pippuria ja uuniin paistopussiin. (Paistopussiin, minkä se oli raahannut Afrikasta asti?)

Minä höyrytin lisukkeiksi kasviksia ja tein sivuun vielä fetasalaatin. Niin yksinkertaista mutta aivan mahtavaa. Sitruuna tekee kanasta ihanan raikkaan.
Tämä taitaa olla kolmas kokonainen kana mikä täällä blogin puolella on vilahtanut. Oikeasti me ollaan kuitenkin syöty niitä varmaan kolmekymmentä!
Pitäisikö ehkä piakkoin koukuttua johonkin uuteen ruokaan. Tai ostaa oma kanatarha.

Kommentit (26)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos kovasti :) Tekstini ei tosiaan aina ole ollut sieltä helppolukuisimmasta päästä, joten positiivinen palaute on oikein tervetullutta!

annika

vitsi toi otsikko on creepy :-D
kävin joskus 3-4? vuotta sitten katsomassa leffan missä oli päähenkilöinä pariskunta ja niiden suhde on kriisissä etc. Koko leffa on kuvattu "videokameralla". Sitten jostain ulkoavaruudesta tulee jotain olioita jotka tuhoo kaiken :-D ja se pariskunta sit yrittää päästä pois Nykistä koska siellä ne monsterit on ja se koko alue evakuoidaan. Siinä lopussa ne tajuaa etteivät pääsekkään tarpeeksi nopeasti pois. Ympäri kaupunkia kuuluu hälytysääntä joka kuuluttaa "jos kuulet tämän äänen, olet evakointialueen sisäpuolella" tms :D eli koko kaupunki ollaan räjäyttämässä ja ne ei ehi pois sieltä alueelta. Nojoo koko leffa loppuu siihen että siitä videokamerasta millä ne on kuvannu kokoajan, niin tulee joku vanha tallennettu pätkä missä pariskunta on huvipuistossa ja se nainen sanoo "tänään on ollut hyvä päivä" ja koko leffa loppuu siihen et kaikki kuolee. Tuli siis vähän pelottava olo kun luin otsikon! mutta postaus oli kiva :)

ja anteeksi kohtuuttoman pitkästä ja turhasta kommentista :D

Rölli Afrikasta

Hhihi, Ihana Lauri. Noit pussei pitäis varmasti saada ihan suomestakin! Meki tehtiin TAAS eilen illalla tätä samaa kanaa :D
Ollaampas me taas samaan aikaan oltu vauhdissa!!

Mä oon niin happy ku se on innostunut kokkauksesta nyt!! Hyvä!!

-Hali-

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo kyllä niitä saa. Sen takia naureskelinkin täällä :D Ja arvaa mitä muuten myös saa suomesta! Sitä Etelä-Afrikkalaista chutneytä! Huomattiin just pari päivää sitten kaupassa :) Jee!
<3

Kissis

Mä luulin vuosia, että olen ehdottomasti iltaliikkuja. Siis semmonen töiden jälkeen -liikkuja. Kunnes aloin käymään lauantaisin ja sunnuntaisin, kyllä, joka lauantai ja sunnuntai, AAMUISIN kahvakuulatunnilla. Ja huomasin, mikä ero siinä onkaan verrattuna kahvakuulatuntiin töiden jälkeen, kun on jo vähän väsy ja töissäkin tullut ehkä syötyä vähän huonommin. Ja kun aamulla käy urheilemassa niin on kyllä ihan mieletön olo koko päivän. <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep näin minäkin olen luullut.. Ennen tuota eilistä! Vitsi jos tosiaan saisi tuollaisen hyvän olon aina pelkällä aamujumpalla :D

Kissis

Ja hei oltiinkin tänään kai samalla kahvakuulatunnilla! Hottiksen tunnilla! No, ei sitä ehkä ihan AAMUTUNNIKSI kai voisi vielä sanoa, mutta mulle se on aamu :P

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oltiinko? :D Mä en sitten kyllä ikinä tunnista ihmisiä. Hyvä kun omaa äitiänikään huomaisin.

Ja apua se ohjaaja! Hitto en oo ennen käyny sen tunneilla, mutta menin kyllä AIVAN lukkoon kun se lampsi sieltä ovesta sisään :D

Kissis

Juu, olen käynyt tuolla samalla tunnilla jo ties mitenkä kauan, joten jo tottunut katselemaan niitä lihaksia. :D

Mun pitikin tunnin jälkeen tulla kiittämään sua ripsi-Minnasta, mutta ehdit livahtaa niin nopsaan. :( Viimeksi eilen Minna fiksasi mun ripset taas kondikseen.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo oli tosiaan niin kiirus, että unohdin vaihtaa kengät ja jätin juomapullonkin jälkeeni.

Eiköhän me vielä siellä törmätä. Pitää tulla useammin hottiksen tunnille - vaikka koinkin sen hieman häiritseväksi :D

Ja Minna on kyllä huippu!

Kissis

Joo aiemmin olin visusti sitä mieltä, että en VOI nukahtaa siihen ripsipöydälle..no, eilen se ihmeellisyys tapahtui. :o Olen siis lopullisesti vakuuttunut käyväni oikean ihmisen luona.

Nina

Ai kerran viikossa? Onnistuisi edes kerran vuodessa! Tai kymmenessä! Ees yhden kerran... tai ihan mihin aikaan päivästä tahansa.

Olen ehdottomasti maailman laiskin liikkuja ikinä.

Kokonainen broileri (ainakin broilerilta näyttää?) on kyllä hyvää. Osaispa siitäkin nauttia. Imurointi sentään on hauskaa, mutta se taas taitaa johtua siitä palkitsevasta tunteesta, kun koirankarvoja ei enää leijukaan voirasiaan... :D

xoxo Nina

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah :D kannattaa kokeilla kuitenkin edes sen yhden kerran :)
Jep, imuroinnin jälkeen tulee myös aina ihan mahtava olo! tai ainakin vähän parempi :D

tia

mun mielestä toi on niin ihanaa kun te laurin kanssa teette noita 'ravintolaruokia', tai siis asettelu ja kaikki hienous:)

realisti

mitä jos koukuttuisit johonkin vähän eettisempään ja EKOLOGISEMPAAN ruokaan? jeesus auttakoon

Ambit

Kuulostaa ihanalta! Ja kuulostaa niin sellaiselta päivältä jonka itsekin taas tarvitsisi! Toivottavasti saat energiaa kiskoa itsesi sängystä ylös treenaamaan edes kerran viikossa niin näitä päivä on sitten jatkossakin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram