Minä olen hieman huonovointinen. Tai no, suoraan sanottuna halaillut vessanpönttöä säännöllisesti 20minuutin välein viimeiset 12 tuntia.

En voisi väittää olevani elämäni kunnossa, mutta ainakin osaan arvostaa sitä sitten suuresti heti kun tämä oksennuksen virta lakkaa. Eikö ole muuten kaunis sana. Oksennus.
Ei ole ja minä pidän siitä tämän päivän jälkeen vielä vähemmän.

Uskon vaakaasti että te ette halua nähdä reaaliaikaisia kuvia minusta nyt joten länttään tähän viikon Instagram kuvat ja tulin periaatteessa vain kertomaan että jos minusta ei nyt kuulu niin en ole kadonnut tuota meidän vessaa pidemmälle minnekään.
Toivottavasti teidän viikko alkaa paremmin.

Kommentit (26)

terkkari

Hra. Yrjön vierailu on aina yhtä inhottava:/
Vinkkinä vaan jos ei jo tullut mieleen, että kannattaa käydä(pyytää joku käymään) apteeksissa ostamassa nestetasapainoa korjaavia jauheseoksia (esim. Osmosal). Tulee parempi olo nopeemmin. Toimii myös akuisten itseaiheutettuun pahaan oloon :D

Terv. Terkkariopiskelija ;)

Silja_

Voi ei :/. Olin itsekin viime viikolla oksennustaudissa. Ja taas ajattelin että mieluummin kuume tai mikä vaan mutta eiiii jatkuvaa oksentamista x(. Kesti vuorokauden, toivottavasti säkin pääset pian eroon! Se on mahtava tunne sitten kun tajuaa että ruoka pysyy sisällä :).

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

samaa ajattelin minäkin :D mikä tahansa muu kuin tämä! Olen vielä niin surkean huono oksentamaan. Nyt tosin tuntuu että aletaan olla jo voiton puolella. huh.

Melkeinsamaongelma

Voi ei, noro-virusta on kyllä liikkeellä.. Perjantaina oksensin itse, lauantaina nousi 39 asteen kuume ja nyt korvatulehduksessa.. Ei mitään nannaa..

Lilya

Voi ei,oksentaminen on niiiiin hirveää..Mullekin tuli oksennustauti/norovirus mikä lie pe-la yönä ja vielä tänään on mahaan pistänyt vaikka jo pystynkin syömään suht normisti. Se on kyllä yksi maailman ihanimmista tunteista kun rupeaa elämä voittamaan ja voi jo kuvitella syövänsä vielä joskus jotain:) Tsemppiä!

Alessia

Varmaan norovirusta, itsekin halailin kovasti pönttöä reilu viikko sitten ja yökkäilin vaikkei vatsassa ollut enää mitään yökättävää:D Juot sitä perinteistä Jaffaa, mulla auttaa joka kerta:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä kuulostaa ihan samalta. Jos ei tullut mitään niin periaatteessa oksensi ilmaa. Hyi. Jaffa auttoi täälläkin taas :)

Karolina

Voih. :/

Se on ikävä tauti ja nyt minun viikon kestänyt yskäni alkaa tuntua ihan pikkujutulle. Oikein paljon tsemppiä ja toivottavasti paranet pian! <3

Noora

Kohtalontoveri! :D meinas yöllä usko loppua kun neljän aikaan vielä halailin pönttöä, tsemppiä ja instagrammista kattelinkin, että oot sentään saanu jo syötyä :) sitä itse odotellessa.

anonym

mullaki oli eilen oksennustauti tai norovirus. Ihan hirvee sairaus , kun pitää koko ajan juosta vessaan joka 20-30 min välein. Parane pian!ps. juo paljon vettä

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuulostaa tutulta. Melkein pystyi katsoa kellosta että milloin pitää raahautua taas vessaan :D Täällä ollaan jo parantuneita melkein. Toivottavasti myös siellä :)

Koira

Moi! Mikä koira on kuvassa lasten kanssa? Onko tuttu koiruus vai vaan jostain löydetty kiva kuva? Kiinnostaa, koska itselläni on IHAN samannäköinen piski. Tosi harvoin näkee noita, ja omani on sekarotuinen, enkä tiedä mitä rotuja siinä on. En oikeastaan tiedä mitä yritän kysyä, eikä tämä edes suoranaisesti liity blogiisi. Kuulostaa varmaan pakkomielteiseltä, mutta jäi häiritsemään tuo kuva...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuvassa on minä ja siskoni pienenä. (olen tuo pikkublondi) Koiran nimi oli muistaakseni papu ja se oli tietääkseni myös sekaroituinen. Kuoli rassukka kun jäi auton alle :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram