Kotona ollaan! On niin paljon tekemistä mutta minä mennä nukahdin heti moneksi tunniksi ja nyt on vielä enemmän tekemistä. Ei se mitään tänään on kiva päivä. Tänään lauantaina 16.3 on BikBok päiväni Itäkeskuksen liikkeessä klo 11-15. Jännittää. Toivoisin että moni teistä olisi siellä ja tulisi moikkaamaan, tai muuten vaan ostoksille hyödyntämään tuota -25% alennusta. (Huom! -25% alennuksen saa jos mainitsee  kassalla tulleensa liikkeeseen moikkaamaan minua tai kertoo nähneensä tiedon tästä alennuksesta Indiedaysissa).

Itikseen siis kaikki. Enhän minä nimittäin yksin tyhjässä liikkeessä mitään tee :) Tai jos teen jotain niin ostoksia ja se ei ole hyvä idea jos mietitään että aikaa on tosiaan se neljä tuntia.
Kuinka moni muuten omistaa BikBokin Never Demin Super Flex farkut? Minä rakastan niitä! Kuvissa näkyvät vaaleat on kevään mallistosta. Sain ne blogin kautta ja onneksi sain nimitäin näitä on yllättävän vaikea metsästää liikkeistä kun ne loppuvat saman tien. Kun ostin ensimmäiset super flexini käytin niitä ehkäpä jokaisena viikonpäivänä ja enemmänkin. Minun on vaikea löytää housuja, mitkä olisivat tarpeeksi kireät sääristä, mutta eivät puristaisi lantiosta. Useimmiten ostan kokoa liian suuret jotta lantio mahtuu ja sitten joudun kaventamaan nilkoista. Olin siis hieman ällistynyt kun super flexin sekä XS että S –koko molemmat olivat kuin tehdyt minulle. Yleensä ei ole edes sitä yhtä kokoa mikä olisi täydellinen, nyt on kaksi. Se on kummallista se.

Kommentit (18)

Hanna

Hui, oothan sä kyllä vähän liian laiha, mutta kai se on ihan ok kun sä kerran tykkäät ruuasta ja syöt mielelläs! Ihanat pöksyt, harmi kun loppu kaupasta kelpuuttaisin ne mielelläni itsellleni!

Ohikulkija

Haloo!!! mikä oikeus sulla on sanoa että "hui oothan sä kyllä vähän liian laiha". kellään toisellakaan ei ole oikeutta sanoa läskille että hui onpas sulla vähän liikaa kiloja. mä en oo ikinä ymmärtänyt tätä. ite on saanut kuulla siitä että syö vaan ku sussa ei näy tai jotain että tiiätkö onko kyseessä vatsa vai selkäranka.. ehe ehe. joka ikinen kerta ne ottaa nuppiin vaikka tykkääkin olla hoikka ihminen. Ja niinkuin itse sanoit, "kai se on ok kun sä kerran tykkäät ruoasta ja syöt mielelläsi", sillon voit jättää sanomatta koko asian.

Svide noi mustat näyttää hyviltä! Noi super flexit taitaa loppuu alta aikayksikön tänään itiksestä :)
<3

Sabina

BikBokin farkut on kyllä omiakin suosikkeja! Yleensä muut just puristaa joka paikasta tai sit ne lörpöttää :D Mut noi BikBokit.. XS tai vaikka XXS päälle, mutta eihän ne mistään purista! Ihanaa:D

nnea

Kevääksi ois ihanat noi vaaleat, tosi hyvän väriset eikä mitenkään överit noi kulutuksetkaan, tykkään! :)

Vierailija

Kävin itseasiassa viime vkl ensimmäistä kertaa BikBokissa. Ihan vaan poikaystävän ehdotuksesta koitin noita farkkuja ylleni. Vau! Ne oli niin pehmeet ja ihanan tuntuset että enhän mä voinut olla niitä ostamatta :D Ne vielä näytti niin hyvältä päällä että tosiaankin pitää joku kerta käydä ostamassa toiset.

Ässä

Mutta eikö nuo superflexit muka oikeasti lörähdä polvista tai lantiosta, kun ovat niin kamalan joustavat? Vihaan sitä kun housuja joutuu nyhtämään ylöspäin tai peppuun jää sellanen karsee kangaspussi. Hyihyihyi. Ja kaikille kokeilemilleni farkkuleggareille on poikkeuksetta käynyt juurikin niin. :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ainakaan minulla. En tiedä olisko sitten tuosta materiaalista kyse kun niitä markkinoidaan "laadukkaina".
Tiedän kuitenkin mitä tarkoitat, muta onneksi minulla ei ole näin näinden kanssa käynyt :)

Helmi

Nuo bikbokin never demin farkut ovat kyllä tosi hyviä! Mun oli pakko kokeilla sovituskopissa vääntäytyä samaan asentoon kuin Never demin mainoskuvan malli (se toinen jalka korvanvieressä) testatakseni, että onko ne housut niin venyvät. No olihan ne, mutta mun jalka ei ollut!

Maikki

eiiii x) kävin ostoksilla ja mietin että mistäköhän alennuksesta sä höpisit blogissas aikasemmin ku ei siitä lukenu missää mitää ja en sitten tajunnu kysyä... : D oisin säästäny aika paljon jos olisin vaan avannu suuni :/ damn

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat