Nytkö se sitten iski. Se väsymys. Etelä-Afrikan tuoma aurinkoenergia on riittänyt loistavasti tähän asti, mutta yksi pieni juhlaisa lauantai-ilta ystävien tupareissa veti minut muutamaksi päiväksi aivan talviunille.
Toisaalta soin sen itselleni vastustelematta. Tässä kun on juostu pää kolmantena jalkana ja koitettu venyä niin joka suuntaan, että parin päivän lepo tuntui ihan hyvältä ja tarpeelliselta.

 

Heräsin tänään puoliksi kummalisien unieni maailmassa. Olin tervejärkisesti nähnyt unta keskustan korkeanvuorenkatua pitkin sorkillaan ns. pulkkamäkeä laskevista hirvistä. Ne eivät vain osanneet pysähtyä, vaan rysähtivät suoraan naureskellen päin venäläistä kukkakauppaa. Koitin ottaa puhelimellani niistä kuvia, mutta kännykän kamera oli aina väärin päin – suuntautuneena omiin kasvoihini. Kirosin unessa, että tämän siitä saa kun ottaa niin paljon selfieitä, missaa mäkeä laskevat hirvet! Oikeasti en oikein koskaan ota kännykälläni kuvia itsestäni, mutta joka tapauksessa, herätessäni tarkistin tietysti ensimmäisenä puhelimeni kuvasaldon hirvien varalta. Ei siellä mitään ollut. Eikä niitä kuvia minustakaan.

 

Herättyäni vihdoin kunnolla, koin tarpeekseni saada raitista ilmaa ja pienen kävelylenkin. Suuntasimme Cafe Caruseliin, missä söin aamiaiseksi nakkikeittoa.
Nostalgisesti kouluruokalan nakkikeitolta maistuvaa soppaa. Tuli paljon virkeämpi olo.

 [[{"fid":"26496","view_mode":"full_body","type":"media"}]]

 

Loppuviikko, suju energisemmin kiitos.

 

 

Takki - Samuji
Neule - VeroModa
Housut - BikBok
Kengät - DinSko
Pipo - Accecorizes 
Huivi - Acne
Laukku - Céline 

Kommentit (12)

silver

Tsemppiä! Käytkös sä muuten töissä jossain vai saatko leipäsi blogin avulla? :)

hanna

Tää taitaa olla yleinen masennus/talviuni/lagauspäivä. Koulussa olin ihan omissa maailmoissa enkä jaksanut keskittyä, halusin vaan kotiin vällyjen väliin takasin ja aika monella muullakin oli sama ilme naamalla. Eikä tää loskakeli paljon tilannetta paranna, varisnkin kun joutuu lätistelemään kotiin pidennetyn päivän jälkeen..
Mutta kyllä sitä jotai posiitivistaki löytyy! Esim lämpimät villasukat, omenamarmeladilla kuorrutettu leipä ja ihanat asukuvat, kuten sun ihana takki! Ja onpahan tämäkin päivä melkeen selätetty, mikä piristää ehkä kaikkein eniten :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jos jotain, niin nyt rupesi tekemään omenamarmeladilla kuorrutettua leipää! :D haha, joo kyllähän tämä tästä - paljon pirteämpi jo! Huomenna toivottavasti ihan täydessä vedossa jo :)

laura

Hei, mainitsin sun blogin omassani kun listasin 5 lempparia, toivottavasti ei haittaa :)

maija

Onko Helsingissä noin paljon lunta? Porissa ei enää juuri lainkaan…
Pakko sanoa, että oot yks mun suosikkibloggari, koska sun kirjoitustyyli on huikeaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat