Ihana talvilomamme idyllisessä Pärnun kyläsessä! kävelin kahdella eri kadulla enintään kymmenen metrin matkan näkemättä yhtään mitään. Eipä se haittaa, olen paikassa ennenkin ollut ja joskus varmasti uudestaankin. Sitäpaitsi oli niin kylmä.

Muutoin reissu meni mukavasti ja nopeasti. Oikein hujauksessa, nimittäin ensimmäistä kertaa aikoihin nukuin kuin tukki kaikki matkat. Laivalla ja autossa ja hyvä etten kävellesänikin. Mikäköhän sitä minunkin päätäni oikein vaivasi kun kerrankin malttoi nukkua. Olisi ihan mukava tietää, niin virittelisin itseni samoihin moodeihin jokaiselle matkalle.

Jokatapuksessa! raskaiden silmäluomieni alta näin myös vähän Tallinnaa.
Käytiin "aamiaisella" ravintola Ööössä (ei ihan sellainen perus brunssi, mutta kerrankos sitä). Muistan hehkuttaneeni ensimmäisellä kerralla paikkaa paljon, mutta nyt ei uponnut ihan yhtä lailla. Hyväähän se oli, mutta paljon parempaa silloin viimeksi. Sen kummempaa syytä en keksi.

Itse kekkerit sitten hulvattomat vasta olikin. Eipä olla ennen Laurin kanssa humppaa tanssittu ja kyllä oli naurussa pitelemistä. Lauri kun ei ole mikään parkettien partaveitsi. (itsehän aina oikein loistan eläkeläisten tanssimusiikin tahtiin). Sitten se vielä meni ja tanssitti mummoansakkin ja minä jo pelästyin että nythän se innostuu ihan toden teolla, mutta aika nopeasti peppu painautui takaisin penkkiin ja pysyikin siinä pitkälti loppuillan. Ei meistä ole parketille kyllä kummastakaan, pakko se on vaan myöntää ja hyväksyä tosiasiat.

Seuraavana päivänä päästiin sitten sinne kylpyläänkin rentoutumaan. Otin turvallisen klassisen kokovartalohieronnan, mutta se tuntui pikeemminkin joltain öljyiseltä silittelyltä vaikka kuinka kehotin että saa painaa ihan lujaa, ei tässä rikki mennä.
Öljyisenä sitten vielä vähän kirtelemään kauppoja ja kotiin lähti oikeita löytöjä! Kengät ja viiriäisen munia.

Tässä vielä viron 40 tuntia mahdutettuna epämääräisiin kuviin.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (24)

Sanni

Mä oon kerran ollut Pärnussa ja käveltiin kohti satamaa ni siellä onn nähnyt ehkä kaikista hienoimmat talot mitä oon koskaan nähny. Niin klassissen kauniita ja isoja.

Anonymous

ei nyt liity tähän postaukseen, mutta selailin vähän sun blogia ja törmäsin sun asuntoesittely postaukseen. Ihanasti oot sisustanut, ja mun mielestä kämppä vaukutti tosi kivalta, mutta mun kysymys liittyy tähän 'tyttöjen vessan' lattiaan. Eli mistä se ihana puinenlattia on? näyttää sellaselta irtojutulta ja oisin todella sellasen tarpeessa!

Julia

Puulattia palat on ikeasta ostettu joskus reippaasti yli vuosi sitten :) Tosi kätevät on kyllä kun saa itse koota niistä sopivan kokoisen ja mallisen "lattian" Hintaa taisi olla 25euroa ja joku 8 palaa, mutta enää en ole niitä kyllä ainakaan ikeassa nähnyt. Luulisi jossain muualla kuitenkin olevan. Kylpyhuonekaluste osastoilla.

Anonymous

Harvoin noin kauniit tytöt on mielenkiintoisia, sinä olet poikkeus :) ps. Laurilla on ihanan siniset silmät.

Anonymous

OOO MIKÄ TUO LAUKKU ON? MISTÄ SAAN SAMALLAISEN. JA PALJONKO SIITÄ JOUTUU MAKSAMAAN?Oh my god. Kade.

Anonymous

miten sä pysyt noin laihana vaikka tän blogin perusteella ainaki syöt aikas paljon? :D

Julia

Stockmannilta löytyy, tai vaikka netistä :) Laukku on Michael Kors, Hamilton Satchel ja hintaa n.300€

Julia

Välillä ihmettelen itsekkin, minne ne kaikki menee (peppuun :D). Olen kuitenkin aina ollut pieniluinen ja hoikka, kai se on geeneissä.

Joanna

Kauniita kuvia taas :) Mistä toi kuva on otettu, jossa roikkuu kameroita seinällä? Ja aivan ihana toi lämpimännäköinen neule/poncho!

Julia

Kiitos :) Kuva on Pärnusta jostain ravintolasta, missä juhlittii Laurin isän 50vuotis synttäreitä.

Julia

haha, totta! ja olen aika ylpeä itsestäni kun tajusin mitä tarkoitit, vaikka olen lukenut vain yhden kirjan ja senkin puoliksi.

Anonymous

Onko tuo sinunu miehesi Lauri Itä-Euroopasta kotoisin? Itse aikoinaan heilastelin Virolaisia miehiä ja kyllä ne vaan olivat niin romanttisia ja ihania! Ei suomalaisesta miehestä ole siihen mitä heistä on, mutta en silti suomalaista miestä enää helpolla vaihtaisikaan pois,mutta... :)Voisin silti sanoa ,että se ainakin minulle parhain mies oli aikoinaan Puolasta.Tuskin tänäpäivänä haluaisin sellaista/osaisi arvostaa ja ehkä olen itsekkin enemmän "jätkä" kuin nainen lopulta ,mutta kyllä nuo miehet osaa naisen ottaa :) :)

Julia

Laurilla on sukua sekä virosta, että suomesta. Minä luulin aluksi häntä pitkään täysin suomalaiseksi :D Pakko myöntää, että itse "suosin" myös suomalaisia miehiä, mutta tärkeintä on kuitenkin se, että toista kohtelee hyvin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram