Takin ostin Tallinnasta, Stradivarius- liikkeestä. Se on hyvin kaukana aidosta nahasta ja kaikesta muusta paitsi polyesteristä, mutta minulle se taisi olla aivan sama. Ei ole helppoa löytää kevyttä ja hieman lyhyempää ”nahka”takkia ja tämä oli juuri sellainen. Pelkistetty ja ohut. Etsin sitä aika pitkään, mutta olin silti jättää sen taakseni liikkeeseen. Aivan kuten Bershkan vaalean rosan maxihameenkin. Juoksin yhtälailla takaisin nappaamaan tämänkin henkaristaan, ensin jätettyäni sen kylmästi taakseni.

En ole ihan varma tarkoittaako sekoiluni sitä että minusta on tullut epävarma ostoksien tekijä vai heräteostoksien tekijä?

Kommentit (30)

Anna

Epävarma ostoksien tekijä tai heräteostoksien tekijä - ihan sama, kun takki on noin ihana! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon :)
Ehkä voisin tehdä jonkinlaisen pikkujutun arjestani bloggarina. Ehkä vähän syksymmällä, kun on enemmän kaikkia blogijuttuja :)

Olivia

Oiii, ihan megaihania kuvia! :) Ootko kihartanut sun hiuksia vai ovatko ne luonnostaan noin tasaisen taipuisat? Itselläni luonnonkihara, joka on lähinnä pörrö jos sitä ei ensin suorista ja sit kiharra :D Great... Oliks sulla joku hyvä lämpösuoja/muotoilutuote?
Olivia

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne ovat juurikin täysin luonnollisina näissä kuvissa. Nukuin hiukset löysällä nutturalla ja aamulla en tehnyt niille mitään muuat kuin avasin nutturan :D
Jos teen "kunnon" kiharakampauksen käytän latvoihin argan care curly shot - kiharavoidetta. Se pitää latvat mukavan taipusina pitkään.

Vierailija

Itse katselin samaa takkia viikonlopun Tallinnan reissullani, mutta jäi sitten kuitenkin kotiuttamatta.
Mainitsin muuten juuri blogisi uudessa blogissani.

Mirre

Upee nahkatakki! Löytäsimpä melko samanlaisen joskus. Täytyis varmaan yrittää panostaa laatuun ja maksaa sitten oikeasta nahasta. :)

Ihailen sun tyyliä niin kovasti. Suurin osa bloggaajista pukeutuu klassisesti ja mun mielestä tylsästi. Mulla on kaksi lempparibloggaajaa, jotka pukeutuu parhaiten. Sinä ja Mungolifen Anna. Teidän asukuvista saan eniten inspistä. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pitäisi kyllä minunkin, mutta jos minä pähkäilin jo tämän kanssa kauan, niin arvaas millaista arpomista se olisi 200e takin kanssa :D Sen pitäisi sitten olla aivan täydellinen!

Ihana kuulla, että tykkäät. Minä olen vasta viimeaikoina löytänyt sen oman "tyylini" joten toivottavasti jatkoossa pääsen panostamaan siihen täysillä :) On ihan mahtava kuulla että joku voi saada siitä vielä inspistä! huh, tosi iso kohteliaisuus. kiitos <3

mie

sä olet tyttö niin kaunein! mun täytyy sanoo et sä oot mulle joku roolimalli, sun ansiostas oon löytänyt oman juttuni ja oon hyväksynyt sen että olen erikoisen kaunis. Pitkä, hoikka ja ei niin perussuomalaisen näköinen. oon reilusti yli kahdenkymmenen mutta vasta noin vuoden blogiasi lukeneena olen alkanut löytää oman tyylini. tajusin ettei mun tarvitse olla kuin kaikki luois vuittonin heiluttelijat. iso kiitos sinulle, ja kaikkea hyvää elämääsi :) täällä siitä kuitenkin lueskelen

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

<3
Ihana kommentti. Ja miten iloiseksi tulin!
Minäkin olen löytänyt oman tyylini blogien kautta, joten voisiko parempaa fiilistä olla kun saan kuulla, että olen tehnyt saman jollekkin toiselle! Olet varmasti upea ja mitä erikoisempi, sen parempi vaan!
Kiitos, että piristit päivääni kommentillasi :)

Kärty

Yritin hirveästi keksiä, että mitä oikein toivoisin sinulta bloggaajana, kun kirjoitat niin hyvin ja maanläheisesti! Kopioin vähän Sannaa, eli saataisiinko päivä kuvina, päivä videoklippeinä tai päivä murmelina, kuinka vaan!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Murmelina <3
Kiitos ehdotuksista, voisin tarttua tuohon "päivä kuvina"- postaukseen! Ainakin näin aluksi :)

Kata

sä tyttö olet niin kaunein! täytyy sanoa että oot mulle roolimalli kiitos sulle että olen löytänyt oman tyylini on kiva seurata sun blogia:)<3

Alisa

Olet niin kaunis. Suomen kaunein bloggaaja, jos uskallan jopa väittää :> Blogiasi on todella kiva lukea ja katsella, joten pidä lippu korkealla jatkossakin.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nyt en kyllä ihan allekirjoita :D Mutta kiitos kauniista sanoista ja ihanasta kommentista. Lippu pidetään (varsinkin näiden kommenttien jälkeen) mahdollisimman korkealla!
<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat