Jatkoimme poikaystävän synttäripäivää illallisella Tokyo 55:ssa.

 

 

Sain myös yllytettyä synttärisankarin juomaan 12cl sakea ja yhden drinkin. Hurja suoritus ihmiseltä joka juo muutaman kerran puolessavuodessa ja silloinkin vain kaljaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ruoka oli ihan hyvää. Harmi, että olin jo valmiiksi kylläinen. Lähtiessämme siis halkeamaisillani.

 

 

 

Kommentit (10)

Marie

mmm, sushihimo!! Onks tokyo parempi kuin sushibar&wine? Mä oon ihan rakastunu siihen!! Onnea vaan sinne serenaan, en oo koskaan ollu, mutta muaki jotenki epäilyttää se meininki... :Dt: u know who ;)

Oc

Marie,Haha :D Ei kyl sushibar+wine menee edelle ja raky ya tietysti. Tokyo55 on vaan siitä kiva kun sieltä saa lämmintä japanilaista ruokaa ja erilaisia (hyviä erilaisia) maki rullia! Jep, kiitos. Onnea serenaan tarvitaankin! :)Anonyymi,Kiitos :) Mangosta.

Anonymous

Tosi hyvin sopii viininpunainen sulle! oot niin nätti :) mun muutama ystävä on menossa lauantaina noihin bileisiin. Ne ainakin odottaa ihan innolla.Itse en oo käyny, mutta kuullu siis että hauskaa on.

Anonymous

Paljon onnea poikaystävälle :) Rintasi on uskomattoman suuret muuhun kokoosi nähden :o Olen kateellinen! Itselläni ei ole oikeen mitään.. On se hieman sääli kun 20-vuotiaalla on paljon pienemmät rinnat kuin monilla 16-vuotiailla ; <

live her life

Ite meen huomenna kemuttaa Pacifiqueen. En oo kuullu vielä keneltäkään huonoa palautetta. Toivottavasti tulee hauska ilta :)

Oc

Anonyymi,Kiitos :)Anonyymi,Meillä on suvussa kaikilla naisilla isot rinnat. Minullakin oli jo 15 vuotiaana niin kehittyneet että kiusattiin koulussa :D On se jännä. Tyhmät rinnat :DLive ger life,Ihan hauskaa oli, mitä nyt vähän arasti puoli alastomana juhlia. Pidä kivaa tänän :)Satu,Haha, tukkajumala :)Janette,Kiitos ihana. Työskentelen helsingin messujen parissa ja baarimestarina.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram