Olen aivan mieletön terassi-Tarja. En sellainen joka istuu naama punottaen maanantaikaljalla kello kahdesta jonnekin keskiviikkoon asti, vaan ihan vain nautiskelen ulkoilmasta. Istuen terassilla.

Parhaita ovat tunnelmalliset terassit, mistä saa hyvää viiniä, tai vielä parempaa – hyvää ruokaa.

En tiedä montaa tällaista, mutta olin melkein vihainen itselleni kun yhdelle (kaikki nämä kriteerit täyttävälle) sellaiselle reilu viikko sitten tallustelin. Ihan vaan sen takia, että olin tiennyt tämän paikan olemassa olosta, mutta ollut vain liian laiska koskaan käväisemään paikanpäällä.

Sushibar Korjaamo.

Kaikkein suurimman vaikutuksen minuun teki vihreä nurmikko pihalla ja omenapuu siinä keskellä. Miksi omenapuu tekee minut niin iloiseksi, sitä en tiedä, mutta halusin mennä istumaan mahdollisimman lähelle sitä.


Sushibareista saa Helsingin parhaat sushit – tämän olen teille kertonut varmaan monesti, eikä heidän Korjaamon ravintola ole millään tavoin poikkeus. Popsin kornerimakit menemään alta aikayksikön ja nautin mielettömästi auringonpaisteesta ja kauniista pihasta.

Kun kaikki sushit oli syöty, käytiin poimimassa puusta omenat jälkkäriksi. Ne oli mielettömän hyviä omenoita.

Kannustan kaikkia istahtamaan terassille vielä kun voi. Kohta kyyhötetään kuukausikaupalla kaukana niistä, kun kinokset valtaavat kadut ja Korjaamon kaltaiset terassit kylmenevät käyttökelvottomiksi.  

 

Sushibar Korjaamo 
Töölönkatu 51 a-b
Aukioloajat:
Ma–to 11–22 (keittiö kiinni 21.30)
Pe 11–23 (keittiö kiinni 22)
La 14–23 (keittiö kiinni 22)
Su suljettu
Lounas on arkisin klo 11–15

Kommentit (6)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram