Täällä on tällä hetkellä ihan mielettömän kuuma. Ulkona on miltei mahdotonta olla keskipäivällä, mutta illemmaksi aina viilenee kun aurinko laskee ja komeasti se laskeekin. Kauniita auringonlaskuja saa ihailla joka ilta ja toissapäivänä napattiinkin auringonlaskun aikaan hetkeksi viinilasit, koira ja kamera kainaloon ja käveltiin pihakadun päätyyn kääntöpaikalle, mistä avautuu upeat maisemat ja missä voi hetkeksi istahtaa kivenlohkareen päälle ihmettelemään maailman menoa ja sitä auringonlaskun kauneutta.
 


Emme olleet ainoat maisemaihailijat kääntöpaikalla. Hieman kauempana istui kaveriporukka jättilohkareen päällä ja meidän vieressä neljä naista, jotka vitsailivat että kaikilla suomalaisilla on aina viininsä mukana.

Meillä viini, naisilla musiikkia, kaveriporukalla kauempana pyörät ja oluet. Eipä sitä mitään muuta voisi tällaisina iltoina edes tarvita.

 

Kommentit (14)

Monic

Olet useammankin kerran käynyt vape townissa. Sun ystävä ilmeisesti asuu sielä , saanko udella mitä
Hän tekee työkseen, tai miksi asuu sielä?

Jedin

Onko ryan kotoisin kapkaupungista, mitä hän tekee työksesi? Onko saara pitkäaikainenkin ystäväsi? Ihania kuvia.

Mimmu

Ihania kuvia! Hei kuule, tämä ei nyt liity juuri tähän postaukseen, mutta muistaakseni olet kertonut olleesi Balilla useampaankin otteeseen. Oletko koskaan ollut siellä helmikuussa? Gilit houkuttaisivat ja harkitsen parhaillaan reissua sinne, mutta hiukan tuo ajankohta arveluttaa säiden kannalta :)

...Ja vielä toinen kysymys: mistä mahtaa olla peräisin se aivan ihastuttava lierihattu, jota käytät esimerkiksi Bali-postauksissa? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram