Miten ihana aurinkoinen päivä eilen! Tuntui kuin kesä olisi tullut päivässä ja kaikki puut ja pensaatkin näyttävät vihreämmiltä kuin toissapäivänä.

Kesäpäivä alkoi meillä tosiaan brunssin ja naurun merkeissä. Okei pikemminkin hirveän räkätyksen parissa, siltä ei jostain syystä voi välttyä kun laittaa meidän tyttöporukan samaan pöytään. Kaikki sympatiat ja pahoittelut kaikille kahdenkymmenen metrin säteellä. Tämän levottoman sunnuntailauman pitäisi osata pitää vähän pienempää ääntä :)

 


Fazerin terassille ei paistanut aurinko, mutta ruoka (ja varsinkin jälkkäriletut) maistuivat varjossakin. Fazerin brunssi on mielestäni hyvä, mutta ei se paras. Itse asiassa en ole löytänyt parasta brunssia vielä. Sellaista yhtä ylitse muiden. Sellaista missä kohtaa hyvä sijainti, ruoan laatu, maku ja valikoima, tunnelma, rentous ja hyvä sijainti.

 

Ehkä ei tosin tarvitsekaan, ehkä on kiva etsiä ja kokeilla uusia paikkoja! Ehkä otan missiokseni testailla paljon uusia kahviloita ja löytää sen oman top kolmoseen menevän ainakin. 
Usein kun niistä täälläkin kysellään, joten pieni brunssipostaus ei varmasti olisi pahitteeksi. 


Kommentit (18)

miinamamma

Joo todellakin brunssipostaus olisi jees. Itse en ole käynyt Helsingissä kuin Johto Cafen brunssilla, joten olisi mahtavaa tietää hyviä paikkoja brunsseille :) Fazerilla tuntuu ainakin olevan pöydät aina varattuja...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo, kaikki suositut brunssipaikat on aina aivan täynnä! Ilman pöytävarausta se on aina pieni riski mennä metsästämään omaa paikkaa :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se on GinaTricotista :) Takki on keräillyt paljon kehuja, joten tänään pitää kai käydä kuvaamassa siitä paremmat kuvat!

K

Pieni ja symppis paikka on Deli Cafe Maya Punavuorenkadulla. Kerran olen käynyt ja toiste olen menossa pikapuolin. Ihana brunssi, hyvät maut. Paikka on suosittu, joten pöytävaraus! Lämpimiä päiviä! :)

keke

käyhän kokeilemassa siltasen brunssi kalliossa! ei se ole mikään maailman paras, mutta omasta mielestäni nimenomaan hinta-laatu suhteella yksi helsingin parhaista! suht edullinen ja hemmetin hyvä;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Siellä ollaan muuten käyty, mutta aaaivan liian kauan aikaa sitten! En edes muista millainen se oli, joten ehdottomasti uudestaan!

Leena

Eii vitsi, sun hiukset on aivan ihanasti näissä kuvissa! :) Sun pitäisi pitää hiuksiasi useammin tuolla tavalla, sopii niin hyvin! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hiukset on "ei mitenkään" :) Eli suoraan sängystä vaan noustu! Kiva kuulla, että näyttää kelvolliselta niinkin :)

Katja

Miunulla on myös kukkanen samanlainen paitsi toppi kuin sinulla se kukkanen takki. :) ja kehuja kyllä on saatu. :)Hieno sinun on kyllä. :)

Elli

Ootko käynyt jo Sandrossa? Itselläni ehdottomasti yks lemppari!! Sekä Johan & Nyströmin raakabrunssi, nam!Ja ainiin, sisdeli!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat