Lippupaketin voittajaa olisi ollut mahdotonta valita itse. Luin jokaisen 567 kommentista ja haluaisin mieluiten jakaa 567 lippua. Kommenttinne saivat minut hymyilemään ja nauramaan, hyvä ettei osa melkein itkemään. Oli poikaystävä joka tanssi Gagaa, oli mitä hellyyttävin runo ja oli kunnon gaga faneja, opiskelijoita joilla ei ollut varaa lippuihin, synttäreitä elokuun lopussa, vuosipäiviä ja kaikkea.

Sysäsin arvonta vastuun siis taas Random.org sivustolle ja painoin arvo nappulaa - Peräti kaksi kertaa. Sähläsin nimitäin siinä samalla jotain ja luulin hävittäneeni ensimmäisen arpa sivun (mikä olikin vain toisessa ikkunassa) jokatapauksessa olin ehtinyt jo arpoa uudestaan, mutta arvaatkas mitä! Toisellakin kerralla tämä kommentti oli listan kärjessä.

Annathin:
Lady Gaga ei ole hetken huuma juttu mulle vaan kuuluu jokapäiväisiin rutineihin. Ei oo päivääkään kun en kuuntelis sen musiikkia, itse asiassa saan kiittää Lady Gagaa ja hänen suvereenejä kappaleitaan koska kiitos niiden en oo saanut hermoromahdusta koulustressin takia, vaan voinut sen sijaan rentoutua ja inspiroitua hänen musiikin avulla. Lady Gaga on sen verran lähellä sydäntä että omistan jopa 3 toppia joita koristelee Lady Gaga itse. Hauskinta tässä lippujen voitossa olisi se että siskoni saisi kyllä kaikkien aikojen parhaimman synttärilahjan koska hän täyttää elokuun loppupuolella vuosia ja veisin ehdottomasti hänet keikalle :)

Luulenpa että meni oikeaan osoitteeseen. Onneksi olkoon Annathin, olen laittanut sinulle söhköpostia.

Ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja heitä juhliville. Minäkin tästä alan pikkuhiljaa siirtyä omani luokse päivälliselle ja katsomaan suomi-usa matsia. Yritän olla hyvä tytär ja vien mukanani lahjakortin, kukkia, viinipullon ja herrasväen pikkuleipiä. Pikkuleivistä saatoin tosin eilen syödä vain n. puolet, mutta viinipullo sentään on täynnä ja kukatkin vielä hengissä. :)

Kommentit (7)

Adrianna

Pakko sanoa, että oot kyllä aivan ihana ihminen! luen sun blogia joka päivä ja kerta toisensa jälkeen tulen aina vain hyvälle tuulelle! Jatka samaan malliin oot todella kaunis ja ihailen sua!:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oi! hana kuulla ja kiitos miljoonasti, että luet :) Näistä kommenteista vasta hyvälle tuulelle tuleekin.

Anna

Jos kyseessä on sama Annathin jonka blogia lueskelen, niin meni kyllä oikeeseen osotteeseen:D En tiedä ketään joka olis yhtä kova Gaga-fani! Tulinpa iloseks tästä :)

Vierailija

Aivan ihania kuvia! Mistä noi sun valkoset lenkkarit on peräsin? Ihan täydelliset :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram