Onneksi pakkasin vain yhdet farkkushortsit mukaan. En usko, että tulen käyttämään niitä kovinkaan paljoa. Täällä on ollut yksi hieman pilvisempi päivä, mutta muuten aurinko on porottanut täysiä ja on niin kuuma, että jo shortsitkin ahdistavat.

Tunikat, sarongit ja bikinit ovat olleet vakiovaatetukseni. Tukka luonnollisesti koko ajan merivedestä karhea ja kihara, hiekkaa joka puolella ja naama aurinkorasvan peitossa. Ei voi valittaa. Näin on erittäin hyvä.
 

  

 

Muutaman minuutin päästä kirvely loppui ja meno rauhoittui. Palanut iho on tosin pysynyt edelleen punaisena otsassani samanlaisena kuin ennenkin.
Paramao kukka ei ehkä parantanutkaan minun maailmaani.

Kommentit (21)

Vierailija

Oot kyllä niin upee! Ja vitsi mitkä maisemat, vaihtaisin kyllä tän takatalven ihan mielelläni noihin, kiitos. :D

Maiju

Hei Julia! Mietin, ootko ottanut malarian estolääkityksen Gileille ja kuinka pitkään siellä olet? Itse olen kahden viikon päästä lähdössä matkaan ja pohdin tuota malaria-asiaa.. Ja singaporessa itsekin yhden yön vietän- olitko siis ihan lentokentällä olevassa Ambassadorissa? Onko muuten hotellisuosituksia gileille/balille? Täällä nimittäin suunnitelmat vielä todella auki :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Perus rokotukset olen joskus ottanut, mutta en muistaakseni kyllä malariaa. Ollaan täällä n. viikko.

Singaporessa oltiin tosiaan siellä Mabassadorissa ja täällä Gilillä Vila Ombak hotellissa, mikä on ihan kiva, mutta ei ehkä enää niin hieno kuin silloin kolme vuotta sitten. Ei tosin haittaa, viihdyn täällä hyvin :) Trawanganilla on paljon ihania pieniä, sekä isoja hotelleja. tunnelmallisia ja moderneja. Kaikkea joka makuun, joten on hieman vaikea suositella kun en tarkemmin tiedä mistä tykkäät. Itse tykkään oleskella saaren tässä päässä, missä Vila Ombak on, joten jos jotain suosittelisin, niin ehkä hotellia tästä jostain vierestä :)

Maikku<3

Vau, mikä rusketus! Kunpa vaan pääsis itsekin, näyttäis siellä olevan vähän paremmat ilmat kun täällä:)

Sofi

Olet aivan uskomattoman kaunis! Olen seurannut blogiasi nyt jonkin aikaa, ja tykkään tosi paljon ironialla maustetusta kirjoitustyylistäsi. Mutta ah nämä kuvat! Olet aina niin super hehkuva ja luonteva ja ja ja... Girlcrush menossa! :D

Sandy

Niin ihanan leppoisia nää kuvat! Asun itse "etelässä", mutta ei meiltä ihan näin hienoja rantoja löydy. Nauti lomastasi! Blogisi on muutenkin niin kiva ja aina tulee hyvälle tuulelle,kun lukee sun postauksia.

Heli

Hei kun olet tullut takaisin suomeen olisiko mahdollisuus saada postaus tatuoinneistasi kaikkineen!:) ellet sitten ole jo tehnyt niin saisinko linkkiä!

Bali

Heippa! Olisi kiva kuulla mitä kaikkea olette Gilin saarella tehneet muuta kuin ottaneet aurinkoa? Onko siellä millaiset ostosmahdollisuudet? :)

Jessie

Tajuatkohan itsekään, kuinka hauska olet. Aina piristys tulee tätä blogia lukiessa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat