Käytiin eilen testaamassa uusi Japanilainen ravintola Sumo Eerikinkadulla.
Sumo on mukana myös Cityn syö-viikoilla ja tarkoituksena olikin syödä nopea kympin lounas, mutta Lauri päätyikin ottamaan molemmat kympin ateriat ja minä listalta jotain ihan muuta.
 

 

Yakiniku naudanlihaa

 

 

Sushi moriawase

 

 

Salmon top

 

 

California

 

 

Ihmettelen taas jälleen, miksi sitä sushia on pakko maistaa aina kaikissa uusissa, tai unohdetuissa ravintoloissa.
Koskaan ikinä kun mikään ei edelleenkään ole vetänyt vertoja niille vakkaripaikoilleni.
Vai olenko totuttanut makunystyräni vain juuri lempiravintoloideni tyyliin? Kaikkialla muualla sushiriisi on pahaa, soija liian suolaista ja kokonaisuus harvinaisen häiritsevä.

Onneksi Sumossa Laurin toinen annoas Yakinuku naudanlihaa ei ollut sushia ja sai näin paremmat mahdollisuudet- se oli taivaallista. Liian hyvää, ja jätti täysin varjoonsa makirullat.
Yritin epätoivoisesti harhauttaa Lauria: "katso hevonen", "pöydän alla on hiiri" jotta puikkoni pääsisivät nopeasti varkaisiin pöydän toiselle puolelle.

Lopputulos: Yakiniku lautanen nuoltiin puhtaaksi, mutta aivan liian monta sushia jäi valitettavasti pöydälle.

 

Kommentit (14)

Minty

Täällä kärsitään juuri samasta dilemmasta sushien suhteen. Kerran kun pääsee nauttimaan taivaallisen onnistunutta sushia, niin kaikki vähänkin erimakuinen on aivan järkyttävää kuraa. Sushibar voisi mun puolesta keksiä jonkin kantissysteemin, niin kuin esim. joka kuudes kerta ilmaiseksi tms :D

Senja

epäreilua että siellä helsingissä on oikeasta varaa valita niistä sushipaikoista ja valita parhaat :) turussa paikkoja on muutama hikinen eikä mikään oikeen nappaa ....

Julia

Anonyymi,Raky ya ja sushibar on lempipaikat.Hyvää ja samantapaista sushia saa myös Umeshusta ja kauppahallin Norisushista. Anonyymi,Niinhän se oli. Ensikerralla pysyttelen vaan lämpimissä ruuissa.Minty,Sellainen kätevä kuuden leiman kortti :D Hyvä etten ole ainoa "nirso" tämän asian suhteen.

Anonymous

Voisitko tehä jonkun postauksen noista susheista.. täällä huutelee yks kuka ei oo koskaan uskaltautunu maistamaan sushia :D haluaisin kyllä mutta en oikeen tiiä mitä kannattaa ottaa ja mitä ei ! Ni jos vaikka kertoisit omista lemppareista, mitä niissä on ym :)

Anonymous

Moikka! löysin just tän sun blogin ja tosi kivalta vaikuttaa :) mitä teet muuten työksesi? (:

Marie

hienoa! te kävitte testaamassa ni voin nyt luottaa teiän mielipiteisiin. :D mun toimisto on tossa nurkilla ja oon monta kertaa miettiny että uskallanko mennä! nyt meen ja en ota sushia. Sushibar 4-ever. <3

Anonymous

oi, tästä inspiroituneena kävin tuolla eilen puolison kanssa, ja voi sitä voitonriemua kun tajusin ottaa ton nautahässäkän sushilajitelman sijaan! :D Aivan taivaallista oli kyllä tosiaan! -Vv

Julia

Heli,sanoppa muuta. Tämä on koettu n. 20 kertaa.Anonyymi,Olen tehnyt jo muutaman sushipostauksen, mutta toisaalta olisi ihan järkevää tehdä tiivistelmä tuosta kaikesta mitä juuri mainitsit. Et ole ainoa joka kyselee tästä :)Jt,Kiitos :)Anonyymi,Kiva kuulla. Teen töitä helsingin messujen parissa ja olen myös baarimikkona eräässä yökerhossa.Marie,jep, jos kuulut sushibar kantiksiin niin usko tosiaan pois, ei vedä vertoja lähellekkään. Kokeile yakinikua.. namanam.Vv,Kiva kuulla että tykkäsit myös :) Kyllä se kympin arvoinen on.

suskide

Voisin antaa sulle taas yhden kokeiltavan, ellet ole jo käynyt. Itsekkin todella tykkään sushibarista, mutta sille on löytynyt kilpailija. Hinnat alhasemmat, nopeesti tulee ruoka, mukava henkilökunta (aasialaisia). Hakaniemen Rice Garden nimittäin. (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011