Lahteen päätyi sitten enemmän ystäviä kuin mitä on mahdollista nähdä edes Helsingissä samaan aikaan.
Minun autooni änkeytyi viisi. Reilulla jaolla minä ajoin, Saara mittasi rengaspaineet ja pojat joivat kaljaa takapenkillä.

Festarialueella tuttuja oli joka puolella, oli lämmin ja aika meni liian nopeasti. Viimeisen esiintyjän aikana änkeydyimme lähemmäs lavaa, pompimme siellä ja minä esitin osaavani jokaisen biisin sanat. Tuossa kohtaa iltaa taisin saada äänenikin lähtemään, tai vähintään kauniin käheäksi. Kuinkakohan kovaa ole huutanut ja miten hyvältä mahtanut kuulostaa, kun tosiaan olin lyriikoiden kanssa enemmän metsässä kuin yksikään koivu tai kuusi.

 

 

Kauniin kailottamiseni keskeytti sade. Rankkasade, minkä alla juoksimme ties kuinka pitkään kunnes saimme taksin. Minä nauroin kokoajan - minusta sade oli maailman lämpimin ja virkistävin sade ikinä.
Taksi vei meidät hotellillemme. Pojat kuivasivat vaatteitaan, tytöt sitoivat hiuksensa ponnareille ja jatkoimme samantien matkaa jatkoille Lahden tivoliin. Minä en vaihtanut edes vaatteita, vaikka kuivia olisi ollut siinä kassissa.
Tivoli olikin sitten täynnä ja erittäin, erittäin huonosti ilmastoitu. Piti meidän kaikkien änkeytyä vielä ylimpään kerrokseen. Se oli kuin sata-asteisen savusaunan ja turkkilaisen höyrysaunan yhdistelmä.
Selvisin kuitenkin - hieman hikisenä, mutta jopa aamu neljään asti.

Suihkun jälkeen hotellin sänky tuntui ihanalta.

 

Kommentit (32)

Henri

Melkonen viikonloppu takana, huh! Taisinkin jopa nähdä sut tuolla jossainvaiheessa, mietinkin että jostain on tutun näköinen tuo tyttö! C:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sanoppa muuta! :) Minä nyt huitelin siellä niin ympärinsä, että varmasti näitkin :D
Mahtavia kuvia sinulla summer upista.

hihi

voi harmi ku en nähny sua tivolis mut ei siel kyl näkyny paljon mitää muutenkaa.... ja toi kuumuus oikeesti oli jotaib ihan järkyttävää !!! kyl tanssies hiki virtas :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei tosiaan näkynyt ei :D ja muutenkin piti tuijotella vaan omia varpaitaan, ettei liukastuisi kun lattiakin oli siitä kuumuudesta niin liukas! huh.

JIU

Seuraavaks kun lähet Lahteen suosittelen Jackalopea, Tivoli on yks helvetti ja en suosittele kyllä sinne menemään :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tivoliin ei taideta tosiaan enää eksyä. :D
Piti nyt mennä porukan mukana kun siellä nuo jatkot pidettiin ja kaikilla oli pöydät ym valmiina.

Ellen

Moikka,
löysi blogisi vasta juuri äsken, ja intouduin saman tien kommentoimaan :)! Lueskelin blogiasi monia monia sivuja taaksepäin, ja kipusit ehdottomasti suosikkiblogieni top3:n!

Minuun teki vaikutuksen mielenkiintoinen ja elävä tyylisi kirjoittaa. Puhumattakaan uskomattomasta tyylitajustasi! Yhdistät ihanasti kalliimpia juttuja edullisimpiin, mihin itsekin omassa pukeutumisessani pyrin.

Olet myös mielettömän kaunis tyttö, ja voisin tappaa tuosta kropasta :D! Itse kun on polvivamman takia jäänyt jokapäiväiset 10 km lenkit puolen vuoden ajalta väliin, mutta kyllä minäkin taas kohta :)!

Ruokajuttusikin jaksavat ilahduttaa, ja sain pukeutumiseni lisäksi inspiraatiota myös ruuanlaittoon :D!

Mahtava blogi, kiitokset siitä! Ihanaa loppukesää sinulle!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Vau, ihana kuulla!
Ihan mahtavaa, että tykkäsit lukea ja otat blogini niin positiivisena. Eniten kiitos siis sinulle ja isompi kiitos vielä mahtavasta palautteesta. Tuli tosi hyvä mieli tästä. Kiitos :)

K

eikä, olit lahdessa juuri kun mä olin jossain muualla hahah:((( hyvä, että oli hyvät festarit, ite jätin just tänä vuonna väliin >:D fiksuhomma. JA IHANA TOI PITSIMEKKO!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Harmi, mutta ehkä ensi kesänä sitten! :)
Oli kyllä niin hauskaa, että pakko vielä yrittää jaksaa ensivuonna!

Laura

Taisinpa nähdä susta vilauksen tuolla. (: Oli kyllä huiput festarit omasta mielestä, eikä se sadekkaan haitannut kun tuli kunnolla vasta viimesen esiintyjän aikana (:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei haitannut yhtään :) Oli ihan mahtavaa! Toivottavasti (jos molemmat olemme myös ensivuonna) on yhtä hauskaa!

Vierailija

Haha eikää, ihan sattumoisin aloin lukee sun blogia ja bongasin itseni tosta yhestä Summer up-kuvasta :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

EIKÄ! :D haha, mahtavaa. Porukkaa oli kyllä niin paljon että taustalle mahtuu tuntemattomia ja tuttuja pilvin pimein. :)

Sara

Hei,
Kiitos aivan ihanasta blogista!
Ihanat converset sinulla! Olen itse etsinyt juuri tuon värisiä, mutta turhaan. Mistä olet ostanut nämä ja minkä väriset ovat? Ovatko kangas versiot vai nahkaa?
Ihanaa loppukesää sinulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram