Yhteistyön tiimoilta minäkin kävin siellä. Summer Soundeissa.
Minua saatettiin ehkä ystävien taholta hieman varoittaa näistä kinkereistä. En tiedä ihan tarkalleen että mistä, mutta saavuin lauantaina paikalle odottaen – en oikein mitään.

 

Yleensä toivon festarimiljööltä sellaista mitä se nyt yleensä on. Hiekkaa, puita, järvenrantakin ehkä. Tämä oli messukeskuksessa ja kaukana niistä kaikista, mutta minua se ei haitannut. Itse asiassa jotenkin jopa viihdyin pelkkä betoni jalkojeni alla.

 

Paikalla oli paljon värikästä porukkaa ja paljon myös todella nuorta porukkaa. Sekään ei häirinnyt minua. (Okei ehkä muutama olisi voinut olla hieman enemmän selvin päin, mutta yleisesti ottaen minusta porukka käyttäytyi ihan hyvin).
Sanoin jo ensimmäisen tunnin jälkeen ystävilleni, että mitä ihmettä, minullahan on ihan mielettömän hauskaa!

 

Ja niin minulla oikeasti oli. Musiikki ja fiilis väkisinkin tempaisi mukaansa ja mielestäni koko hallissa vallitsi jotenkin hyvä yhteishenki.

 

Kun lauantai-ilta oli lopuillaan, olin vain tyytyväinen, että sunnuntai oli vielä edessä ja pääsisin takaisin seuraavana iltana.
Ehkä tulen uudestaan siis vielä seuraavanakin vuonna!

 

 

Ja niin, en tosiaan keksinyt päälleni mitään muuta kuin mustaa, vaikka tämä olisi ollut ehkä se viimeinen paikka sille värille.


 

P.s Enkä voinut vastustaa kiusausta kuvata hyppyvideo.
Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram