Kun ajoimme lauantaina kohti Lahtea sellaisen myrskypilven läpi, että meinasi koko Lahdentien autot suistua yhteen isoon vesiliirtoon, mietin itsekseni, että jos jokin sade tulee nyt ja pilaa festaripäiväni, niin minähän mökötän koko viikon!

Tämä ei ollut mikä tahansa festaripäivä, vaan SummerUp. Se melkein legendaarinen meille.

Isolla sekopäisellä ystäväporukallamme on ollut siellä aina niin jumalattoman hauskaa, että tälläkin kertaa odotukset olivat siis todella korkealla.
Ja onneksi meininki yltyikin lopulta yli odotuksien. Sanoisin että meillä oli hauskempaa jopa kuin viime vuonna. Rutkasti. Emme me silloin päässeet hengaamaan rannalle, salakuljettamaan oluita aidan läpi, tanssimaan tihkusateen ja auringon sekoituksessa. En kivunnut Lauri(raukan) hartioille katsomaan pääesiintyjän keikkaa, tai varsinkaan löytänyt unissaan kävelevää poikaystävääni hotellin käytävästä kalsareillaan. Ja sehän oli melkein kaiken kohokohta. Ainakin minulle.

Festrai-illan päätyttyä kipusimme vielä yllättävän virkeinä autoon ja ajoimme muutamaksi päiväksi ystävämme mökille. Siellä grillattiin, saunottiin, uitiin uima-patjoilla järvessä ja istuttiin myöhään yöhön terassilla höpöttäen kaikkea varmasti järkevää ja juoden viiniä vanhojen hittibiisien pauhatessa taustalla (niin kuin asiaan aina kuuluu).

Kaiken kaikkiaan kolme kovin kivaa päivää. Nämä muistan tämän vuoden heinäkuusta.

Kommentit (32)

Vierailija

Siinä passissa luki JVG eli se on varmaan heitetty yleisöön ja julia on saanu sen

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei sitä heitetty yleisöön. Sain sen siksi, että ystäväporukkamme oli kaikki aidan toisella puolella ja siellä oleskelua varten piti olla passit.

annii

Kuulostaa tosi upeelta! :) ja hei oot ehottomasti paras bloggaaja kaikista indiedaysin bloggaajista ikinä <3 kiitos et teet tätä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tiedän ettei Miisa enää kirjoita sitä, mutta olen ehkä saattanut lähiaikoina hieman kannustamaan sen jatkamista :)

minna

siis mistä ihmeestä tuo lauri on tuttu?! en saa millään päähäni sitä missä olen hänet nähnyt :D

yksi vaa

Voi että. Ihania kuvia ja mahtava meno. Itse jouduin muuttamaan muutamastakin eri syystä Norjaan ja luultavasti pitkään joudun täällä vielä asustella. Nii ikävä ystäviä. Tuo ystävien löytäminen kun ei ole mikään yhden yön juttu ja mietinkin usein mahdankohan koskaan löytää täältä uutta ystäväporukkaa. :(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi pientä :( Tiedän tosiaan miten tärkeitä ystävät ovat ja olenkin hurjan onnellinen omasta ihanasta isosta porukastamme.
Onneksi Norja ei ole kovin kaukana ja ystävät säilyvät varmasti täällää suomessa ja toivottavasti uusia tulee sieltäkin :)

Alessia

Itse en ole enää vuosiin käynyt summer upissa, ei oikein ole innostanut:) Toivottavasti teillä oli hauskaa!:)

kata

Ihania kuvia, niistä välittyy ystävien välinen onnellisuus. Muutenkin niin ihana tämä sun blogi. Täynnä inspiraatiota :)!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Taidan olla saman pituinen, tai hieman pidempi. Varsinkin korkeilla koroilla.
Ei haittaa kumpaakaan yhtään :)

K

Superihana toi virkattu mekko! :) Mistä oot ostanu sen ja millo? Oon ettiny samantyylistä tosi kauan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012