Jälleen Lahden Summer Up tarjosi yhden hauskan ja vielä erittäin aurinkoisenkin festarikokemuksen melkoisen suppeaan festarihistoria-kokoelmaani.
Tällä kertaa nautiskeltiin festarihälinästä tosin hieman etäällä omassa porukassa, oli niin ihana sää, ettei siinä ollut ollenkaan paha istuskella, rannalla, kaatuneen puun päällä toljotellen vasemmalla puolella olevaa järveä ja päälavan eteen valunutta ihmismassaa. 

Kuulin etukäteen huhua, että tänä vuonna yleisöön ammuttaan väripommi ja ehkä hieman mielessäni myhäilin kun olin siitä yllätyksestä kaukana. Purppuranvärisenä loppupäivän pomppien ei ehkä olisi ollut se pieni kaipaamani lisä valkoiseen mekkooni, vaikka minusta noin muuten se hauska idea olikin.
 


Paikalla oli taas ihan mielettömästi ystäviä ja kiitos Costumen teltan, myös roppakaupalla ihania bloggaajakollegoita. Seillä me sitten tanssittiinkin viimeisen artistin esiintyessä kaikki yhdessä sekalaisessa kasassa, tunnelman kohoten ylös vain jossain siellä pilvettömällä taivaalla. 

Oli hauska ilta, ihana sää ja loistava seura. Seuraavia festareita jo innolla odotellessa.

 

 

Mekko - Zara
Paita - Mango
Reppu - HM
Aurikolasit - Ray Ban
Kengät - DinSko 


 

Kommentit (28)

Miisa

Nyt on ihan pakko korjata, että ette te merta ole toljotellu vaan järveä. Särähti pahasti korvaan näin Lahesta kotoisin olevalta.

Elisa

Aivan ihana asu, ja kivasti välittyy festaritunnelma tänne ruudun toisellakin puolen :) Harmittaa niin pirusti, etten itse tänä vuonna paikalle päässyt. Ja pahoittelen etukäteen tätä pientä pilkunviilausta, mutta Lahdesta käsin ei taida ihan meri näkyä, hih ;) Aurinkoista viikonloppua!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Eipä mitään, virheet saa aina korjata (ja et ole ainoa tässä postauksessa :D)
Toivottavasti ensi vuonna pääset paikalle :)

Elisa

Voi ei! Ja minä kun ajattelin olevani ainoa pilkunviilaaja, mutta nähtävästi en ollutkaan.. Pikkuruisia kirotusvirheitä sattuu itse kullekkin, no big deal ;)

Mia

Olenko ainoa, joka vasta kommentit luettuaan tajusi, että olit kirjoittanut merestä? :D Päiväunille siis :)

katja

olit tosi kaunis taas ! ja uskaltauduin jopa jatkoilla moikkaamaan:) kiitos vielä.
t katja

tietämätön

Mitä sulla oli tuolla ton mekon alla kun ei näytä rintsikoita ainakaan olevan? :o

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mekko oli sen verran paksua kangasta että ihan ilman rintsikoita pystyi olla kun mitään ei näkynyt läpi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat