Muistan että käytin polvisukkia muutama vuosi sitten aina. Siis kokoajan. Myös housujen päällä.Jossain vaiheessa sukkainnostukseni laantui. Onkohan se nyt tulossa takaisin? Tuntuu, että bongaan sukkia, kaikenlaisia, kaikkien päällä kokoajan ja ne jotenkin vetoavat minuun.

Sukka ja vetoava ei ehkä kuulu samaan lauseeseen, mutta pointtini oli nyt kuitenkin jotain sinne päin.


Olen myös oivaltanut miten saan tuosta donitsinutturasta rennomman - ei niin huolitellun näköisen.
Nukahdan vain vahingossa sellainen päässäni.

 

 

Kuvat: Miisa Salminen

Kommentit (17)

Ace

Voi miten söpö asu, pitäsköhän mun myös... Mistä löydät kauniita sukkia? Tuntui, että koko kesän bongasin vaan niitä yliräikeitä sporttisia street-/crossfit-sukkia ja olin autuaan tietämätön, että hei niitä on oikeesti muitakin. Jaksaisitko laittaa linkkiä?

Tuli

Asu on kyllä tosi kiva :) Mutta onko näissä kuvissa nuttura, joka päässä olet nukahtanut? :D Mulla moinen vaatisi kyllä totaalisen purkamisen, näyttäisi ehkä ihan hitusen liian huolittelemattomalta kaiken sen pyörimisen jälkeen :D Sulla toimii :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä on :D Ensimmäisen kerran nukahdin tuollainen nuttura päässä Meksikossa ja muistan ollessani aamulla niin iloinen, kun täydellinen "ranta kampaus" olikin valmiina itsestään aamulla :D

Camilla

Jälleen aivan upea asu! Ja onnittelut vielä siitä Singaporen reissusta, en millään malttaisi odottaa sun reissukuvia ja kokemuksia, kun itselläkin tarkoitus suunnata sinnepäin helmikuussa..:)Voitkohan pian paljastaa keiden kanssa olet reissuun lähdössä? :)

http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon :) Olen itsekin niin hurjan innoissani, että ei mitään järkeä!
Ajattelin kertoa tämän mukaan lähtevien listan sitten vähän lähempänä matkaa, sitten kun he ovat itsekin siitä ensin blogeissaan kertoneet. Itse en tuntenut muiden maiden bloggaajia ollenkaan, mutta toinen suomalaisista bloggaajista on kaikille kyllä ainakin varmasti tuttu :)

iiidu

hei tuolta kurkkaa ihanan näköinen h&m:n nahkahamonen alta! koska oot ostanut semmosen ja oliko kovin tyyris, vai kenties tekonahkaa? onko laatu silti vaikuttanut hyvältä? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ollut kallis. Tekonahkaa :) Ostin ihan vähän aikaa sitten ja ollut käytössä vasta n. kolme kertaa, joten laadusta en osaa ihan vielä sanoa, mutta tähän asti tyytyväinen olen ollut kyllä.

Vierailija

Kiitos sinun jään nyt todennäköisesti loppuyöksi ja -viikoksi maistelemaan (YÄK) sanaa "sukka". Kammottava sana. :D

jenni

Hei! En löydä netistä sinun Suki yaki ohjetta. Siis sitä missä oli kuvat ja käytettiin lihaa. Saisiko sen vielä jostain? Vain kanaversio löytyy.

T:Jenni

essi

Kun odotin että postauksesi lataa , huomasin kuinka odotan sen sisältöä kuin avattavaa joululahjaa! Otsikkona yksinkertaisesti sukka ja sinun tapaasi se sisältää huumoria ja upeita muoti/tyylikuvia:) Aina miellyttävää luettavaa. Terveiset myös kuvaajalle ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram