Olin eilen tuttavani kuvattavana. Hän kuvaa ihan harrastusmielessä ja silloin tällöin olen hänen ns. mallinaan.
En koe olevani mikään kovin kuvauksellinen ihminen ja kuvattavana oleminen vaatii minulta 100% rentoutumista. Menen aina ihan vaikeaksi ja ujottaa :) Tähän olen onneksi jo tottunut.

 

Tunteja kuvattavana oleminen on muuten rankkaa! Tiedän, minäkin ajattelin ennen (mm. katsoessani huippareita) että, mitä ne nyt siellä valittaa, ei toi kauhean vaikealta näytä. Voi kyllä se on. Ei nyt mitenkään ylitsepääsemättömän vaikeaa, mutta jos on vähääkään haastavampi kuvaus aihe, niin hyvä kun nouset seuraavana päivänä sängystä ylös. Olin kerran balleriina aiheisissa kuvauksissa. Minä joka olen yhtä notkea kuin rautakanki yritin epätoivoisesti saada tätä korteani ties mille mutkalle. olin kuolla kesken kuvauksien ja aamulla särki varmaan jokaista lihasta.

Onneksi tänään ei ollut mitään sellaista, silti "uupuneena" ajoin hesen drive inen kautta katsomaan täykkäreitä nauhalta ja nautin (ei millään pahalla ihanalle poikaystävälleni sinne Hollantiin) täysin rinnoin yksinolosta! Olen aina ollut himan yksinäinen suksi ja vasta nyt tämän seurustelusuhteen myötä olen tottunut jakamaan tilaani jonkun muun kanssa. Tai pikeemminkin jakamaan kaiken tilani jonkun kanssa, nimittäin me olemme valehtelematta 24/7 yhdessä. Jopa työvuoromme ovat tismlleen samaan aikaan :D Se on toki ihanaa, mutta toistumiseen mainittakoon. Rakastan myös omaa aikaa!

Kommentit (7)

Sofiina

Oi mitä ihania kuvia!Sustahan ois ainesta malliksi (ellet sä sitten jo oo!?)Voin kuvitella ettei kuvaussessiot oo niin helppoja kuin miltä näyttää, ilmeet, asennot, valaistus, kaiken pitää osua kohdilleen.

Anonymous

"Yksinäinen suksi" piristi kyllä aamun, kiitos :DEi mutta oikeasti, minäkin olen sellainen, rakastan yksin olemista. Ja olen siis asunut mieheni kanssa jo kuutisen vuotta. Odotan jo viikonloppua kun hän lähtee minimatkalle ja jään yksin :D

Anonymous

VAU tuo viimeine kuva on kun jostain huiipumerkin mainoksesta! Miten joku voi olla noin kaunis!

Anonymous

Löysin sun blogin aika vasta ja oon sen jälkeen lukenu :) oot tosi kuvauksellinen ja kaunis, ja sun tyyli on tosi kiva :)

Oc

Anonyymi,Yksinäin suksi, kyllä :DAnonyymi,Joei nyt sentään :) Kiitos, tosi ihanasti sanottu tosin.Yanna,<3Anonyymi,Ihana kuulla. Kiitos miljoonasti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram