Muistatte ehkä, että olen joskus kertonut Laurilla olevan pakkomielle kokeilla kaikkia mahdollisia hassuja juomia mitä kaupoista löytyy. Aina kun Lauri asioi jossain isommassa kaupassa tietää, että kotiin tulee taas ties mitä luomulimonadia, terveysvettä, himalajanmarjamehua tai banaanin makuista jääteetä.

Nyt se on mennyt harrastuksessaan niin pitkälle, että pakkojuottaa mulle noita uusia Starbucksin kahvijuomia, koska ei itse tykkää kahvista.
 

Minä (viaton uhri) olen nyt maistanut kaikkia niitä. Lauri on aina seissyt vieressä silmät innosta kiiluen ja hokenut "no, no, miltä se maistuu? Onko se parempaa kuin se mocha latte, mikä on sun lemppari, kerro, kerro"

 

 

Mun lemppari on tavallinen latte ja double shot-espresso. Erityisesti tuo kummallinen tölkkijuoma, koska se menee kätevästi batteryn sijaan.

 

 

 

 

Maku lattea löytyy mocha ja caramel makuina. Ehkä vähän liian makeita, mutta juotavia. Myös frappuccinot olivat ällönmakeita.

 

 

 

 

Ajattelin kertoa teillekkin mielipiteeni, niin ehkä joku säästyy turhilta kokeiluilta, tai löytää uuden batteryn korvikkeen itselleen.

 

 

Kommentit (15)

Ninni

Siis häh, millon mun poikaystävä alkaa raahata juomia testattavaks... Ruoka olis tietysti aina askel parempaan päin :D Ps noi kengät on rakkautta. No joo, koko vaateparsi on.

iines

mä sorruin kans double shottiin joku aika sitten kaupan kylmähyllyllä, kun ostin eväitä töihin. Oli kyllä kieltämättä tosi hyvä, vaikka ehkä vähän liian sokerinen mun makuun.. mut jos sitä aina sillon tällöin :D jotenkin tuntuu, että se kofeiini vielä kilahti hattuun tosta enemmän kun energiajuomasta, pitäis varmaan tarkastaa tölkeistä ne pitoisuudet ihan mielenkiinnosta :D

Victoria

Mä oon myös maistellut noi starbucksit läpi, mutten kyllä pitänyt yhdestäkään :P battery siis kunniaan! :D

Anonymous

strawberry frappucino oli jotain ihan hirveetä, keinotekoisen makuista litkua.. pelkkää sokeria ja mansikka makeutusaineita. pahaa. ulkonäkö petti.

Anonymous

ps. lauri ei ole yksin kokeilujen kanssa.mä kokeilen puolestaan eines ruokia:DD ja muutenkin rankkaan kaikki mitä saa kaupasta osta/älä osta jatkossa tittelein

AnsQ

Siiis ihan sama juttu meillä. :D Mitä ihmeellisempiä juomia on pakko saada aina. Kampin koomarketissa on onneksi hyvä valikoima kaikenlaisia :D

Julia

Ninni,Kengät tosiaan on rakkautta :) Passita poikaystävä kauppaan ja käske sen yllättämään sut :DAyu,Noniin, hyvä Ayu :DAnonyymi,Ei nekään pahoja ollut :)Iines, Niissä kaikissa oli kyllä sokeria vähän liikaa, mutta kätevä tommonen kylmä kahvitölkki. Tosiaan joo vois ens kerralla lukeakkin mitä juo!Victoria,Yöh battery on niin pahaa ja hampaat alkaa nirskua :DVeesi,Tiedän sen, mutta aina välillä kaipaa vaihtelua vedellekkin.Anonyymi,Maistui ihan sulaneelta hattaralta. Ulkonäkö tosiaan petti.Anonyymi,haha mäkin sorrun siihen aikaajoin, mutta leivissä! Kaikkia on pakko kokeilla.AnsQ,Kampin kauppa on se pahin! :D Sieltä lähtee mukaan aina ne oudoimmat jutut.Anonyymi,Tavallaan ihan kivaa joo :D

Julia

Anonyymi,En ole oikein saanut selkoa vieläkään mistä tarkalleen juomia saa, mutta eniten olen niitä nähnyt pienissä kaupoissa. Viimeksi ostin siwasta latten.

Kris

haha, mä luin kanssa ensin starbucks kokaiini :D ei mutta, ihanaa että noita saa nyt täältäkin! Double shot on tosi kätevä =) Jos kohta saataisiin Suomeen se eka kahvilakin...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram