Käytiin syömässä Farangin ja Gaijinin perheen tuoreimmassa tulokkaassa - välimeren ympäristön makuihin keskittyvässä Boulevard Socialissa.
Minä edellä mainittujen suurena ystävänä luonnollisesti odotin taas vähintään ihmeitä lautaselleni, mutta jotenkin petyin. Saatoin myös olla omenakaneli muffinin ja kuuden ison suklaakonvehdin jälkeen siinä tilassa ettei minusta ollut ihan parhaimmaksi maistelijaksi. Täytyin jo alkupalojen jälkeen ja pääruoka piti sitten sinnitellä loppuun.

Jokatapauksessa jos muutama risu, niin monta ruusuakin. Paikka oli todella viihtyisä, palvelu mahtavaa ja pidin kattauksesta – laseista, serveteistä, lautasista ja kaikesta.
Lauri söi yhtenä alkupalana lihapullia ja kutsui niitä parhaimmiksi mitä oli koskaan saanut. Minä taidan olla vähän tylsempi, nimittäin en kuitenkaan sijoittaisi niitä lihapullalistani kärkeen. (Taas lista. Voitte vaan arvata, ettei minulla ei ole lihapullalistaakaan. Kenellä olisi).

Muut alkupalat olivat myös ihan hyviä, ei mitään maailmaani mullistavaa, mutta ok hyviä. Molemmat otimme mini pita kebabit ja minä vielä turskapallerot. Pääruokani lohi viinirypäleiden ja omenan seurana oli mielenkiintoinen. Ensimmäiset haarukalliset olivat oikein hyviä, mutta jotenkin puolessavälissä alkoi tökkiä. Ehkä tosiaan olin liian täynnä, tai makunystyräni liian kouluttamattomia tällaisiin kulinaarisiin makunautintoihin, tai sitten yrittämistä oli liikaa.
Lauri otti merquez makkaraa ja oli tietääkseni annokseensa tyytyväinen, vaikka häneltäkin jäi melkein puolet lautaselle. Inhotti ylipäätänsä jättää ollenkaan mitään lautaselle.

Vaikkei minulle jäänyt sitä tunnetta että heti huomenna tekisi mieli mennä uudestaan, niin haluan silti mennä (en tosin huomenna) ja tyhjemmällä vatsalla vielä kokeilemaan. Ehkä seuraavalla kerralla paremmin.

Kommentit (16)

Milka

Itse luen blogiasi eniten näistä ruoka-asioista kiinostuneena, vaikka tyylisi ja lifestyle ovat myöskin kiehtovia. Mutta olen täysin samoilla linjoilla kanssasi. Siinä missä Farang on täydellinen kokonaisuus ja jalat aina pettää alta pelkästä ajatuksesta, Gaijin ja sen alkupalat ja Ramenkeitto räjäyttää tajunnan niin Social jäi jotenkin varjoon. Jos kyseessä ei ois Matin ja Tomin ravintola niin oisin varmasti ollut tyytyväisempi, mutta niiden kaksi muuta ravintolaa oli laittanut niin kovat pohjat että petyin. Helsingin ravintolascenessä siltikin erottuu edukseen! Koska raaka-aineiden laadukkuus oli silti mieletön ja innovatiivinen.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hyvin sanottu, TÄYSIN samaa mieltä! :) Veikkaan kuitenkin, että Social vielä "nousee" ehkä seuraavalta listalta löydän jotain mikä sitten vie sen kielen mennessään :)

Alexa

Mä oon myös ens viikolla menossa testailemaan. Voi Boulevard Social raukka kun odotukset on niin korkealla Gaijinin ja Farangin "ansioista". Eli voin ottaa tästä vinkiksi paastopäivän ennen koetuksen alkamista. Ja hei millä kameralla kuvasit nämä kuvat? Ihania! xx

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Canon 600D ja 50 mm objektiivi :)
Hei ihanaa, nauti mahan täydeltä ja kirjoittele sitten juttua niin pääsen lukemaan. Toivottavasti löydät jonkun ihanan annoksen, niin voin sitten mennä perässä ja syödä ensi kerralla sitä! :D

Yanna

Rontti taas kehu niiden safkoja, mut se onkin smaksak :) Enemmän mua kiinnostaa että maistoitko niiden eksoottisesta viinilistalta jotain jännää valkkaria? Mun on pakko päästä sinne käymää sitä viinilistaa läpi sieltä löytyy vaik mitä mielenkiintosta, esim turkkilaista viiniä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Makuasioista ei kannata kiistellä :D Varsinkaan Sen kanssa!
Varmasti kyllä on hyvää safkaa, mutta nää mun valinnat ei vaan ehkä ollu niitä ihan parhaimpia mulle.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ah, kappas missasin tän valkkari jutun. Tosiaan listalla oli jotain ihan muutamaa vaan laseissa ja koska yksin kokonaisen pullon kumoaminen olisi ollut vähän hankalaa siinä ajassa mitä meillä oli, niin päädyin ihan vaan turvalliseen uusi-seelantilaiseen sauvignon blanciin. En muista mitä oli, mutta ihan kiva perus ja raikas. Kaukana mielenkiintoisesta kuitenkin :D

Yanna

Oisko sattunu olee Julicherin Sv b:tä? Meil on sitä, se on suomalaisen naisen tuottamaa viiniä uudesta seelannista, hyvää shittii! Mennää ens kerralla yhessä sinne niin voidaan ottaa muutama eri pullo ja fiilistellä :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En kattonu pullolistaa sen tarkemmin, mutta Julicher on kyllä tuttu pitkältä ajalta. :)
Juu menään, hahah "muutama pullo"

NiinaT

Heeips. Olen Helsingissä lomailemassa ja huomenna olis tarkoitus mennä johonkin ravintolaan syömään. En haluis mitään perus Amarilloa tai Rossoa, joten ajattelin sulta kysyä et onko jotain suosituksia keskustassa tai sen lähellä olevista ravintoloista? Sen ei tarvii olla mikään öky kallis mut kuitenkin hyvä ravintola, josta löytää helposti jotain herkullista syötävää :P Kiitos etukäteen ! ps. Jos sit viel jotain pientä selostusta ravintolan sijainnista et löytäiskin sinne ;)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hmm hmm. Miten olisi Hoku (uusi Havaijilainen ravintola punavuoressa) Kirjoitin siitä juuri vähän aikaa sitten blogiini. Hinta/laatusuhde tosi hyvä. Pöytä kannattaa varata. Toinen uusi hyvä kokemus oli Copas y Tapas Fabianinkadulla. Hyvät ruuat ja hauska konsepti. Hintatasosta en ole ihan varma, koska olimme isolla porukalla syömässä ja lasku ei onneksi tullut minulle :D

Muita hyviä, mutta hieman hintavampia on sitten Gaijin, &Dine, Farang, Muru, Olo.. Kaikissa pitää luultavasti - varsinkin kun on lauantai - niin varata pöytä. Netistä löytää helposti puhelinnumerot ja sijainnit :)

Jotenkin pää lyö nyt ihan tyhjää enkä millään saa päähäni muuta, anteeksi. Toivottavasti löydätte kuitenkin kivan paikan ja pidätte kivaa Helsingissä :)

wilma

Olen selaillut (taas vaihteeksi) vanhoja postauksiasi jo useamman tunnin, vaikka aamulla pitäisi jaksaa töihin lähteä! Kavalan ihastuttava olet, pysy tuollaisena <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram