Sisäisellä salapoliisillani meni eilen sormi ihan täysin suuhun kun autoon hypätessäni huomasin siellä tapahtuneen kummia. Tuntuu, että vedän outoja tapahtumia puoleeni jättimagneetin lailla, mutta kyllä sitä sai taas leuka polviin asti tippua, kun autonrattiin oltiin mm. Liimattu iso purukumi, navigaattorit ja muut piuhat revitty irti ja viskottu lattialle. Hanskalokero möllötti aukinaisena ja takapenkillä paperipussissa ollut vanha korvapuusti syöty. Vain kasa muruja löytyi todisteena kuskin paikalta.

Ensin luulin, että kyseessä on vain jokin jekku, mutta hauskoihin jekkuihin ei kai kuulu se, että revitään auton virtalukon seinä kokonaan irti ja yritetään käynnistää auto piuhoista?

Ihailtavaa autonvarkaus-taitoa, mutta ilmeisesti tällä tyypillä oli mennyt itsellään piuhat ihan sekaisin. Eihän nykyautojen älyavaimella toimivaa virtalukkoa edes niin vain omin keinoin käynnistellä?

Auton varastaminen oli siis jäänyt vain ajatuksen tasolle. Kovaa yrittämistä oli kuitenkin ollut ilmassa, nimittäin siinä puuhastellessa oli ilmeisesti iskenyt kova nälkä ja varas oli joutunut tyytymään lohdutuspalkintoon. Pullaan.

Miksi vanha kovettunut pulla kelpaa, mutta ei esim. Navigaattori? Miksi autossa ei ollut mitään murtojälkiä, vaikka ovet olivat ihan varmasti lukossa. Miksi takakontista oltiin viety mm. Naisten vaatteita ja sähköpumpulla toimiva ilmapatja?

 

Valikoiva varas, toivottavasti nautit kolme päivää vanhasta pullasta ja nukut yösi nyt hieman mukavammin ilmapatjallani.

 

Coat - Cubus
Shirt - Gina Tricot
Jeans - GinaTricot
Bag - Prada
Shoes - Primeboots (HERE*)

Photos: Kira Kosonen
Postaus sisältää mainoslinkkejä*

 

 

Kommentit (17)

Henna

Kaverin autoon murtauduttiin myös muutamia vuosia sitten. Sieltä oli viety yksi Vallilan kelohonka sivuverho ja takki, jossa oli vielä selässä teksti (oma brodeeraus) josta tunnistaa takin omaksi heti, sillä sellaista tekstiä ei muilla ole (oman hevostallin nimi). Sitäki kyllä naurettiin että mitä lie on rosvo ajatellut. Varmaan ollu kylmissään ku pitänyt se takki ottaa ja varastettavaksi kelvannu ihan mikä vaan, kuten verhot.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Eikä :D Verhoja ja ilmapatjoja. Voi kumpa olisin voinut olla kärpäsenä katossa siellä omassa autossa :D

ellie

Voi ei! Ikäviä tollaset murrot. :( Sun pitää asentaa sellanen elisa vahti autoon, niin voit seurata livenä, mitä siellä tapahtuu. Mitä mallia noi sun ginan farkut muutes on? Kiva rento asu. Voisin itsekin pukea päälle jotain samanlaista. :)

Inka Nitta

Ihmetyttää kyllä tää, kun nykypäivänä yritetään autoja johdoista käynnistellä.. Kun eipänuo jotkut 90-luvun alkuvuodenkaan autot siihen suostu, koska tarvitaan avaimelta koodi. Onneks se ei oo niin helppoa enää.. :D

Maria

Noita sekopäitä on liikenteessä valitettavasti.Mitä eriskummallisempia tyyppejä tuntuu olevan, kun ex-ukon auto pöllittiin,niin löydettäessä se olikin sipisiistissä kunnossa!Oltiin oltu juuri mökkireissulla ja auto tietty täynnä pulloja ja tölkkejä,muovikassia ja karkkipaperiroskaa,Mäkkärin pusseja ym.Takakontissa oli työkalukassi ja muita vehkeitä vähän sikinsokin.Mutta tämäpä autovaras päätti onnistuneen ryöstön kunniaksi siivota ensiksi!Sisällä ei ollu roskan roskaa ja takakontin työkalut oli nätisti lajiteltu ja jopa mattoveitsen terät mitä oli levällään kassissa oli laitettu nippusiteellä mittakulmaa vasten kiinni.Kiirettäkin on pitänyt kun auto ei ollut kuin vuorokauden kateissa,heh!

P

En ihan oikeesti kestä :-DD Harmi vaan, et oot yhtä ilmapatjaa ja korvapuustia köyhempi... Eikun toivottavasti ei enää käy samalla lailla! :,(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram