Tähän asti hopeatarjottimella yökerhoihin sisään kannettujen tyttöjen egot kokivat eilen kolauksen, kun melkein tyhjän yökerhon ovella joku tarzanjumala eväsi meiltä sisäänpääsyn, koska meillä ei ollut tarpeeksi lyhyitä mekkoja. Okei saattoi olla, että meillä ei ollut mekkoja laisinkaan, mutta oliko tuolla nyt niin väliä, jos oli muuten siistit vaatteet.

Tämähän saattoi myös olla tekosyy, ehkä emme vaan tunteneet oikeita ihmisiä, emme maksaneet portsarille, tai näytimme muuten vaan rasittavilta. Jätimme kuitenkin Tarzanjumalan ovelle yksin ja vaihdoimme kulman takana sijaitsevaan yökerhoon. Sinne pääsimme housuinemme jopa jonottamatta sisään, mutta itse paikka oli tulitikkurasian kokoinen ja corona maksoi 16 dollaria. Viihdyimme hetken, kunnes vaihdoimme jälleen seuraavan nurkan taakse. Tällä kertaa tosin pizzeriaan. Pizzeriassa oli herkullista artisokkapizzaa. Söimme viisi slicea. Saimme näistä kolme kauanpäälle ja tarjoilijan ilme oli aikamoinen, kun oikeasti söimme ne kaikki.

Ennen öistä säätöämme kiertelimme Sohossa- mikä ei kai turhaan ole kehuttu kaupungin ostosmestaksi. Siellä oli paljon ja kaikkea. Ehdimme nähdä vain hieman ja siitäkin kiertää vain murto-osan. Löysin muutamat ihanat kengät, takin ja jokusen topin.

Tämän jälkeen illallistimme ihanassa Japanilaisessa Co-op ravintolassa downtownissa. Co-opin tarjoamat ruuat kirivät heti reissumme kärkeen. Olen rakastunut meriahveneen.

Nyt lähdetään urbaanille kierrokselle Brooklyniin.

 

Kommentit (17)

rosa

sulta varmaan kysytään tätä päivittäin, mutta pienen penkomisenkaan tuloksena en löytänyt vastausta tähän. Mitä kameraa siis käytät? :)

milli

Tuonne kun itsekkin joskus pääsisi ;P

Oon nyt akanut lukemaan blogiasi, ja tämä on aivan ihana, heti nousi yhdeksi suosikeista! Oot tositosi kaunis ja upeita kuvia, tästä vaan tulee aina niin hyvälle tuulelle :) Oon niin kade kun pääset matkustelemaan noin mahtaviin paikkoihin! Jatka samaan malliin <3

kaarina

Jos menee baariin niin miksei vois pukeutua mekkoon? Sullaki kun on muuten niin siisti tyyli niin ei se mun mielestä oo mitenkään pissistelyä jos laittaa mekon baariin ja vielä amerikassa. Suomessakin meinaa laitetaa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Onhan minulla mekko ollut montakin kertaa. Näissä reissukuvissakin näkyy. Nykissä oli viileämpi ja tarkoitinkin enemmän, että millainen mekko :)

Mira

Voi miten TÄYDELLISELTÄ näyttää kaikki nää reissukuvat, nostattavat melkoista kuumetta! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram