Kamala kiire. Ensi kerralla kun lähden reissuun aloitan pakkaamisen sun muut järjestelyt kaksi viikkoa aikaisemmin (kuulemma uhosin ihan samaa viimeksi). Tästä kerrasta jos kuitenkin voisin ottaa opikseni.
Ei ole kivaa kun on yksi yö aikaa pakata, paketoida joululahjat, käydä apteekissa, maksaa laskuja, siivota ja olet juuri sen yön töissä. Onneksi pääsin aikaisemmin ja nyt alkaa olla homma hanskassa. 
Matkalaukkuni tosin painaa pienen perheen verran ja haisee ihan ruisleivälle.

Asiasta kukkaruukkuun. olen aivan rakastanut Lumenen lingonberry huulipunaan, vai mikä tämä on permanenttitussi?

 

Luultavasti se jälkimmäinen. pysyy nimittäin parhaiten kun mikään koskaan kokeilemani huulihässäkkä ennen, ei tartu, eikä tunnu kuivalta. Ei itseasiassa tunnu miltään.

Toisessa päässä on pyyhekumia muistuttava huulikiilto/rasva. En tosiaan ota tästä putilosta hirveästi selkoa. Sain pyyhekuminkin katkaistua heti ensi kosketuksella, koska jostain ihmeen syystä luulin sen koostumuksen olevan oikeasti enemmän lähellä sitä pyyhekumia, kuin huulirasvaa.

 

 

 

 

 

 

Nyt muutaman tunnin unet ja sitten koneeseen kohti Afrikkaa! Ilmoittelen kuulumisia sieltä sitten heti kun ehditään asettua aloillemme.
Heippa :)

 

Kommentit (13)

Anonymous

Sulla on niin ihana blogi, mun lemppari! :) Osaat kirjoittaa hyvin ja käyttää värikästä kieltä, eikä sun postauksista voi ikinä arvata mitä on seuraavaksi tulossa, ihanaa! Vaikka jotkin ovat joskus valittaneet kielioppivirheistäsi, eivät ne ole kyllä ainakaan minua häirinneet millään tavalla, omalla tyylillä kirjoitetut tekstit kyllä korvaavat tämän "pikkuvian".Mielestäni on myös todella arvostettavaa, ettet kommentoi ilkeille anonyymeille ilkeästi takaisin, vaan jätät ne omaan arvoonsa. Minusta on nimittäin joskus peräti huvittavaa, kun jotkin bloggaajat ottavat anonyymien kirjoittamat töksäytykset niin tosissaan ja loukkaantuvat verisesti, sitähän he juuri haluavat!Postauksesi ovat aina päiväni piristys ja toivon että jatkat bloggausta vielä pitkään. Hyvää reissua! :)

Ayu

Hyvää matkaa jölperi! et sit vissiin kerennyt käydä, mutta kyllä me keretään ne laturit vaihtamaan myöhemminkin.

Julia

kiitos kaikille :) matka on tahan mennessa sujunut hyvin ja nyt odotellaan lontoossa lentoa kapkaupunkiin! palataan taas pian.

HerminiCa

MInäkin niin tahtoisin nyt Afrikkaan, tai siis ei vaan nyt, olen aina halunnut ihan pienestä asti. En tiedä johtuuko leijonakuninkaasta mutta… :D Olen myös miettinyt vaihtoon lähtöä sinne… :) ehkäpä. Kertoile toki runsain kuvin ja sanoin millaista oli (myös ne ikävät puolet esim elinoloissa jne jos vain viitsit ja voit…) :)

Ninnukka

Mistä tota huulipunaa saa? Lumenen sivuilla ei ainakaan ton näköistä ollu missään.

Laura

Hei mahtavaa mikäli tussi ei kuivata, pitääpä ottaa testiin kunhan Suomeen takaisin muutan! Nimim. viimeksi kun huulitussia kokeilin, oli kuivahko lopputulos kyllä kaukana seireenistä ja pelottavan lähellä pubiruusua parin karaokekierroksen jälkeen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram