Vihdoinkin alkaa olohuoneessa näyttää kivalta. Silloin kun vielä asuin yksin, sisustin jatkuvasti ja olin jo unohtaa miten loppumaton urakka se on. Uusi sohva ei riitäkään, vanha matto ei mene uuden sohvan kanssa. Sohvatyynyjä kaivataan lisää, taulut pitää vaihtaa, Hylly on liian tumma. Tahdon tulppaaneja, kynttilöitä, viherkasvin, koreja, kaikkea!

Mutta minä niin pidän siitä.
Viihdyn olohuoneessamme uuden sohvan myötä jo nyt niin paljon paremmin.
Vaikka valmis tämä ei lähellekään ole, makaan vain tässä sohvalla kädet ja jalat levällään huutaen i love you! – siis huonekalulle.

Niin iloiseksi astetta viihtyisämpi olohuoneemme minut tekee. 

Kommentit (14)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

pikkuhiljaa hyvä tulee! Otin ennen ja jälkeen kuvat ja aikamoinen ero :D Pitää julkasta ne täällä kanssa!

Anna-Maija

Vink vink, tulppaaneille riittää pari senttiä vettä. ;) Varret helposti menee lötköksi, kun lilluu runsaassa vedessä, eikä näin kestä niin kauaa kuin vähässä vedessä.

eeeja

Ja ihan jääkylmää vettä tulppaaneille, ja mieluiten viileässä ja ei niin valoisassa, vaikka sen varmaan jo tiesitkin :) Täälläkin on ostettu tulppaaneita jo useaan otteeseen ja koitettu kokoajan pidentää niiden elinikää :) Kivalta näyttää!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En oikeastaan tiennyt, että viileässä ja ei niin valoisassa :) Olen kyllä siitä hölmö, että koko elämäni ostellut aina kukkia, mutta en näköjään ole tajunnut ottaa niistä mitään selvää. Onneksi mulla on näin ihanat lukijat täällä :) Kiitos!

Kaisa

Onpa kaunista, saan varmaan varastaa tuon idean new wawe lautasen käyttöstä :) ja mistä ovat nuo ihanat valkoiset tyynynpäälliset? Kiitokset samalla myös mahtavasta blogista, you truly are an inspiration!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, kiitos ihana. Ja toki! New wawe menee ihan hukkaan jossain astiakaapissa :D Tyynynpäälliset on Annon (Ostin Kodin1:stä) :)

Sanni

Heii selailin sun postauksia, ja silmään osu yks 2011 vuodelta, missä olit ollu työkeikalla golf kentällä jakamassa juomia, niin pakko kysyy että onko kuvat vuosaaresta sillä oon satavarma että yhessä kuvista on mun sisko! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

oho :D En kyllä millään saa päähäni, että missä se oli, mutta mielestäni ei ollut Vuosaaressa, vaan jossain vähän kauempana :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha :D Minusta on taas aina niin vaikea valita, että mitä lopulta niistä "itseensä imetyistä sisustusinspiraatioista" päätyy sitten vielä ostamaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat