Kun ei sitä aikaa vietetä jo ihan tarpeeksi muutenkin nenä kiinni kännykän ruudussa, niin olenpa saanut itseni vielä totaalisen koukutettua Snapchattiin.

Tulen kyllä aina niin hitaasti perässä näissä jutuissa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan tajuta, että Snapchattihan on ihan mielettömän hauska. Rento ja jotenkin rosoisempi. Ei niin vimpan päälle tarvitse miettiä mitä sine laittaa, kun jotenkin lohduttavasti ne kuvat ja videot jonnekin bittiavaruuteen sieltä melkein katoaa.

 


Eli halutessaan sitä ei niin filtteröityä meininkiä voi siis seurata Snapchatista nimellä juliatoivola
Sama nimi löytyy myös Instagramista :)

Ihanaa sunnuntaita♡ 

Kommentit (4)

evelin

Mä oon ihan pihalla tosta snapchatista, miten se toimii?? Tiiän, että sinne lisäillään videoita, mutta miten niitä pääsee katsomaan? Pitääkö rekisteröityä jonnekin vai voiko kuka vaan katsoa niitä? Hjälp! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Itsekin olin aluksi ihan pihalla ja pari kaveria joutui näyttämn miten sitä käytetään :D

Ja tosiaan muiden videoita pääsee katsomaan lisäilemällä kavereita tai niitä ketä nyt haluaakaan seurata sieltä kohdasta "add friends". Muiden videoita voi katsoa vaikka ei omaa snapia päivittelisikään, mutta kyllä sinne pitää silti rekisteröityä kun sovelluksen lataa :)

Em

Mä haluan Julia taas kiittää sua tästä sun ihanasta blogista.

Mun mies on vakavasti sairas ja meillä on todella rankka jakso meneillään. Onneks tää sun blogi antaa mulle paon arjesta ja kaikesta sen kurjuudesta.

Sulle nää sun postaukset saattaa olla aiheiltaan kepeitä ja rentoja. Mut et tiedäkään miten paljon ne merkkaa meille lukijoille.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei Em, kiitos todella koskettavasta kommentista. Kumpa voisin auttaa jotenkin enemmän tai sanoa jotain mikä auttaisi edes hieman. Toivon todella sydämmeni pohjasta paljon paranemisia sinne <3

Isoimmat tsempit ja halit teille molemmille <3 Kaikki kääntyy varmasti vielä parhain päin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram