Koskaan en ole ollut kyllä skeittityttö. Kokemukset skeittilaudan kanssa rajoittuvat varmaan tasan kahteen kertaan. Ensimmäinen oli lapsuuteni MaxiMarketin leluosastolla, minkä käytävillä oli pakko kokeilla sitä myyntiin tullutta uutta skeittilautaa, ja kyllä suoraan päin sellaista hienosti kasattua lelutornia mikä hajosi päälleni skeittilaudan karatessa yksinänsä osaston toiseen päähän.

Toinen kerta oli tietysti ollessani ihastunut siihen luokan graffitteja piirtelevään skeittaripoikaan. Esitin hetken olevani niin kiinnostunut skeittilaudasta ja skeittaamisen alkeista. Harmi vain, että aika kömpelöllä menestyksellä, joten keksinkin nopeasti keskittyä vain siihen graffittien piirtelyyn.
Paperille tosin. Ei seinään.

 


En siis ollut kovin luottavaisin mielin kun eräs päivä täällä päätettiin lähteä parkkipaikalle skeittilaudat kainalossa. Olin varautunut ruhjeisiin, rupiin ja kuperkeikkoihin, mutta yllättäen pysyinkin laudan päällä, osasin jopa kääntyä ja koko touhu oli lopulta mielettömän hauskaa.

 

Okei ehkä kyseessä saattoi olla joustava Carver –lauta, mikä on n.sata kertaa helpompi tapaus, mutta en millään malttanut lopettaa! Siinä rullailtiin niin kauan, että lihaksetkin olivat seuraavana päivänä kipeät. Haha, pitäisi keksiä vastaavia vaihtoehto urheilutapoja aktiviteeteiksi itsellensä suomeenkin.  

Siinä olisikin näky, minä laudan päällä hitaasti ja kömpelösti keikkuen pitkin keskustan katuja. Ehkä ei.

 Toppi - BikBok
Shortsit - Lindex
Kengät - Vans
Aurinkolasit - Peter & May Walk

Kuvat: Saara Pasanen

Kommentit (6)

Ansku

Aivan ihania kuvia!! Onko siitä muuten kauan, kun ostit tuon topin bikbokista? Itsellänikin olisi juuri tuollainen toppi hakusessa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä siitä taitaa jo aika kauan valitettavasti olla, mutta ehkä vastaavia on valikoimassa, tai tulossa kevääksi :)

Jenny

Ootko tehnyt joskus postauksen sun tatskoista?:) hyviä kuvia ja nauti lämmöstä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram