Sisustus on kivaa puuhaa, valitettavasti se vaatii myös kivasti rahaa. Minun kohdallani siis lottovoittoa jos allaolevista kuvista ruvetaan tosissaan haaveilemaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anteeksi jos hukutan teidät näihin sisustus kuviin. Innostuin vähän.
Mutta, kyllä minusta tuo melkeen jo loppuun kulutettu moderni itämäinen sisustus on edelleen minun silmilleni kauneinta.
Tiilijäljitelmä seinissä tuo myö ihanan kodikasta tunnelmaa.
Enitenhän tosin haluaisin vaatehuoneen! Joku kopperokin kelpaisi. Siihenkin lottovoittoa odotellessa. Turhamainen tyttönen kun olen, vaatekaappini luonnollisesti pursuaa kaikenmaailman rättejä. Joudun nyt pakon edessä valtaamaan puolet poikaystäväni vaatekaapista.
Rakkaat puseroni poikaystäväni kalsareiden vieressä ei ole hyvä juttu.

Kommentit (13)

Anonymous

Hihh kyllä tyttöjen vaatteet pitää olla tyttejen vaatekaapissa minne kalsareilla ei ole mitään asiaa (:

Anonymous

Aika kauniita huoneita! vaikka tuli suru puseroon kun nosti katseen tästä ruudusta ja kohtasi oman olohuoneen. Ainakin havahduin :)

Anonymous

Aivan upeita asuntoja voi kun itsellänikin olisi edes lähelle tuollaista sisustusta. Tästä inspiroituneena lähden kyllä nyt vakavasti miettimään jotain uusia juttuja asuntooni!

Tellu

Täällä ilmoittautuu toinen lottovoitosta haaveileva, pitäisi tosin ehkä ensin ruveta lottoamaan... Keräsit tähän vallan kauniita kuvia! Sytyn itsekin tuollaisesta tiilijäljitelmästä ja se näyttää hyvältä lähes missä vain. :) Mutta ehkä vielä joskus!

Oc

Anonyymi,Aivan! :DAnonyymi,Voi ei! Anteeksi :) Itseänikin kyllä vähän ketuttaa kun tuo sisustus on jäänyt tässä asunnossa vähän puolitiehen.Anonyymi,Minä myös! :)Tellu,Lottoavana ihmisenä voin kertoa että ei kyllä toimi hirveen hyvin :D Seuraavassa kämpässäni on pakko olla edes palanen tiiliä jossain! Jos ei muuten, niin itse vaikka muuraan!

Varpunen

Miksi ihmiset tekee näitä sisustuspostauksia ja sitten istun täällä ruudun toisella puolella kuolaamassa. :D Mistä olet kuvia bongannut? (Jatkokuolauksia ajatellen...)

Anonymous

Tämä nyt ei liity tähän postaukseen, mutta minkäkokoiset nuo Ginasta ostamasi (pari postausta takaperin) "nappihousut" ovat?Itse sovittelin 24 ja 26 kokoja. 24 lahkeet/puntit oli niiiin pillit että jäivät jo kantapäästä kiinni, kun taas 26 oli liian isot..

Oc

Läbe,On :)Varpunen,Nämä aiheuttavat kyllä pientä turhautumista :D Tuotanoin.. nyt en kyllä muista. Muutama on ikean sivuilta ja osa vaan googlen kuvahausta jonka kauttaa sitten olen eksynyt joillekkin toisille sivuille. Ei siis mitään selkoa. Anteeksi :)Anonyymi,Minun ovat kokoa 26 ja juuri sopivat. (minulla on aika iso lantio) Kokeilin myös 24 kokoa ja homma tyssäsi heti siihen kantapäähän :)

Anonymous

kovasti kolahtaa mun maku yksiin näiden kuvien kanssa. tosi nättejä, etenkin toi harmoninen puu. :) sussa on muuten jotain samaa kuin Aaliyahissa. onko sun vanhemmat molemmat suomesta kotoisin?-t

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram